Liviu Pop nu stie cat la suta din PIB a fost alocat Educatiei in acest an

Liviu Pop nu stie cat la suta din PIB a fost alocat Educatiei in acest an

"Avem un proiect finantat de Ministerul Educatiei ca in urmatorii doi ani de zile sa facem modicari concrete pe Legea Educatiei plecand de la tot ce se discuta in societate, dar pana atunci, e important ce facem de maine sau de astazi pentru ca jumatate din Legea Educatiei, care a fost adoptata prin raspundere in 2011, a fost modificata in Parlament sau de catre Guvern.

acum 58 luni (4 Oct 2017)

Redam mai jos raspunsul oficialului:

"Moderator: Cat la suta din PIB a fost alocat pentru Educatie in acest an?

Liviu Pop: Mai mult ca anul trecut dar nu suficient"

In aceeasi emisiune, ministrul Educatiei a afirmat ca in urmatorii doi ani se vor face alte modicari la Legea Educatiei, precizand ca aproape jumatate din aceasta a suferit modificari din 2011 si pana in prezent.

Statul roman aloca pentru Educatie 3,1% din PIB- 25,02 miliarde de lei, o suma cu 3,3 miliarde de lei mai mare fata de cea de anul trecut, potrivit gov.ro.

"Avem un proiect finantat de Ministerul Educatiei ca in urmatorii doi ani de zile sa facem modicari concrete pe Legea Educatiei plecand de la tot ce se discuta in societate, dar pana atunci, e important ce facem de maine sau de astazi pentru ca jumatate din Legea Educatiei, care a fost adoptata prin raspundere in 2011, a fost modificata in Parlament sau de catre Guvern. Nici asta nu s-a aplicat", a declarat seful de la Educatie la emisiunea Romania9 de la TVR1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro