Liviu Pop a gasit o scuza pentru toate greselile comise pana acum. "Sunt academicieni care folosesc greseala erorilor. Genunche e regionalism"

Liviu Pop a gasit o scuza pentru toate greselile comise pana acum.

" Este esential faptul ca greselile se pot corecta, erorile nu" "E un discurs pe care l-am scris in cunostinta de cauza si fiind absolvent de matematica. Multi nu stiu ca exista eroare de sistem, ca exista un curs de teorie a erorilor, ca in lume sunt academicieni si savanti care au lucrari de doctorat pe tema erorilor si unii dintre ei mai folosesc si greseala erorilor, dar asta e o alta discutie.

acum 36 luni (22 Sep 2017)

" Este esential faptul ca greselile se pot corecta, erorile nu"

"E un discurs pe care l-am scris in cunostinta de cauza si fiind absolvent de matematica. Multi nu stiu ca exista eroare de sistem, ca exista un curs de teorie a erorilor, ca in lume sunt academicieni si savanti care au lucrari de doctorat pe tema erorilor si unii dintre ei mai folosesc si greseala erorilor, dar asta e o alta discutie. E un regionalism din Viseul de Jos", s-a aparat ministrul Educatiei, referindu-se la un mesaj publicat pe Facebook, dupa o operatie la picior. Poate nu am explicat eu cel mai bine, dar in loc sa asigure statul toata gratuitatea, o parte din aceste costuri sunt preluate de parinti. Dar baronii manualelor, care, asa cum am spus, in zona aceasta a auxiliarelor au anual -- se vehiculeaza -- undeva peste 100 de milioane de euro. Trist este ca in spatele acestor baroni ai manualelor, care incaseaza venituri foarte mari si au averi colosale unii dintre ei, sufera elevii acestei tari si noi nu avem nici bani la bugetul de stat ca sa putem asigura gratuitate educatiei -- si nu numai, si a sanatatii, eu vorbesc acum de educatie. Este o miza financiara si eu cred, intuiesc ca o parte dintre atacurile pe care le-am suportat zilele acestea sunt si din zona aceasta. Nu am cum sa dovedesc, intuiesc si voi face public la momentul respectiv si toate editurile care au fost notificate si toate editurile care niciodata nu au participat la licitatie de manuale, mare atentie, dar totdeauna s-au dus la vanzari de auxiliare", a spus Pop.

Manualul de sport

Ministrul Educatiei a vorbit si despre controversatul manual de sport pentru clasa a V-a. "Nu este influentata ora de sport de aparitia acestui manual. Nu am putut sa fac nimic, ca ministru al Educatiei, sa spun, domne nu puneti manualul de sport. L-am citit si sunt dezamagit de calitatea manualului si numai la sport", a mai spus ministrul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro