Liviu Mihaiu: "Probabil ca am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (si) pe seful Camerei Deputatilor la mana. Justitia sa-si faca (toata) datoria"

Liviu Mihaiu:

Jurnalistul Liviu Mihaiu a dezmintit pe contul sau de Facebook, faptul ca Sorin Ovidiu Vintu l-ar fi platit pe Calin Popescu Tariceanu pentru a-l numi pe jurnalist in functia de Guvernator al Deltei Dunarii. Ma bucur ca am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni(2008-2009) si ca printre masurile pe care le pot pune pe masa azi sunt: interzicerea vanatorii, regulamentul de urbansim si constructii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fara precedent asupra braconierilor.

acum 76 luni (28 Jul 2016)

Jurnalistul Liviu Mihaiu a dezmintit pe contul sau de Facebook, faptul ca Sorin Ovidiu Vintu l-ar fi platit pe Calin Popescu Tariceanu pentru a-l numi pe jurnalist in functia de Guvernator al Deltei Dunarii.

Mihaiu sustine ca este "un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (si) pe seful Camerei Deputatilor la mana". Jurnalistul incurajeaza Justitia sa isi faca, asa cum subliniaza in declaratia de pe Facebook, "toata datoria". Ma bucur ca am fost guvernatorul DD timp de aproape cinci luni(2008-2009) si ca printre masurile pe care le pot pune pe masa azi sunt: interzicerea vanatorii, regulamentul de urbansim si constructii in DD, interzicerea pescuitului la sturion sau asaltul fara precedent asupra braconierilor. NU am stiut si nici participat la acea pretinsa tranzactie pe spezele numirii mele ca guvernator. Probabil ca am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (si) pe seful Camerei Deputatilor la mana. Daca e sa intram in alt registru, sunt "onorat" ca "transferul" meu a avut o asemenea cota, dar sunt ingrozit ca unul dintre cei mai buni/onesti guvernatori ai DD (ma iertati :) ), a ajuns in fruntea D.D. Pentru simplul motiv ca astea au fost conditiile pe care le-am pus guvernului Tariceanu pentru a accepta postul. VEZI SI: SURSE: SOV a facut un DENUNT BOMBA la DNA: I-a dat UN MILION DE EURO lui Calin Popescu Tariceanu pentru a-l numi pe Liviu Mihaiu in functia de Guvernator al Deltei Dunarii. Tariceanu reactioneaza pe Facebook

Calin Popescu Tariceanu era premier la data numirii jurnalistului Liviu Mihaiu in functia de guvernator al Deltei Dunarii (2008 - 2009).

+SURSE: SOV a facut un DENUNT BOMBA la DNA: I-a dat UN MILION DE EURO lui Calin ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro