Liviu Iolu, jurnalist: "Decat o crestere cu hoti de milioane de euro, mai bine o prabusire economica cinstita"

Liviu Iolu, jurnalist:

Mai spun apostolii apocalipsei economice ca exista ministri care, de frica procurorilor, si-au delegat cam toate atributiile si sunt un fel de oameni de paie care se duc la birou cu mainile in buzunar (al lor de data asta) si nu scot o vorba de coordonare a subalternilor in viu sau la telefon ca sa nu fie ascultati si inregistrati de masina infernala a anticoruptiei.

acum 77 luni (15 Feb 2015)

Ne spun ei, oamenii "de bine" ingrijorati, ca de cand DNA-ul si procurorii altor parchete au inceput sa-i lege pe oamenii de afaceri, functionari si politicieni roata economiei tarii s-a blocat. Nimeni nu mai indrazneste sa porneasca o afacere, niciun om din ministere nu mai semneaza pe licitatii si politicienilor le e frica sa mai ia decizii. Mai spun apostolii apocalipsei economice ca exista ministri care, de frica procurorilor, si-au delegat cam toate atributiile si sunt un fel de oameni de paie care se duc la birou cu mainile in buzunar (al lor de data asta) si nu scot o vorba de coordonare a subalternilor in viu sau la telefon ca sa nu fie ascultati si inregistrati de masina infernala a anticoruptiei. Merge ministrul la serviciu, isi bea cafeaua cu mainile secretarei - ca ale lui stau in buzunare ca sa nu creada cineva ca vrea sa fure - si la ora 16.00 rupe usa biroului fara sa spuna macar la revedere - ca sa nu creada SRI-ul ca astea-s mesaje codificate. Merg la firma doar ca sa asculte doua-trei bancuri si pleaca apoi acasa gandindu-se cum sa-si inchida mai repede afacerea ca nu mai au cu cine lucra de cand mare parte dintre colegi au fost saltati de anti-mafie.

Milioane de euro, uneori zeci de milioane s-au scurs din buzunarul statului in mainile unora pe care acum ar trebui sa-i plangem - ca fara ei stagneaza tara, economia nationala si nu mai circula banii. Milioane de euro, uneori zeci de milioane s-au scurs din buzunarul statului in mainile unora pe care acum ar trebui sa-i plangem - ca fara ei stagneaza tara, economia nationala si nu mai circula banii.

Decat asa crestere, cu hoti de milioane de euro, mai bine o prabusire economica cinstita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro