Liviu Dragnea sustine ca el nu e interesat de OUG-uri: Am auzit ca sunt facute pentru mine. Nu ma intereseaza. Mie mi se pot face dosare si dupa ordonante. Nu ma imbat cu apa rece

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat vineri că el incă așteaptă prezentarea unei poziții clare din partea Cabinetului Grindeanu pe tema proiectului amnistiei și grațierii precum și pe tema proiectului de modificare a Codului Penal. Citește și: Liviu Dragnea spune că nu ințelege de ce Iohannis vrea să discute abia marți, in CSAT, proiectul bugetului Liviu Dragnea a făcut aceste declarații după ce surse neoficiale anunțaseră că Guvernul Grindeanu urmează să aprobe săptămana viitoare, probabil miercuri, atat proiectul privind amnistia și grațierea cat și proiectul de modificare a Codului Penal.

acum 74 luni (27 Jan 2017)

Liderul PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat vineri că el incă așteaptă prezentarea unei poziții clare din partea Cabinetului Grindeanu pe tema proiectului amnistiei și grațierii precum și pe tema proiectului de modificare a Codului Penal.

Liviu Dragnea a susținut că el, personal, nu este interesat dacă in zilele următoare va fi aprobată sau nu o amnistie sau o grațiere in Romania: "Pe mine nu mă interesează, nu mă imbăt cu apă rece, mi se pot face alte dosare penale. Imi pot face dosare și după ordonanțe", a spus Liviu Dragnea.

Citește și analizele:

Legislație cu dedicație. De ce se opun magistraţii proiectului de ordonanță al graţierii şi schimbării legislaţiei privind abuzul in serviciu fără dezbatere publică

"Am auzit că se discută că (Ordonanțele) sunt făcute pentru mine. Nu mă imbăt cu apă rece că se dau Ordonanțe pentru mine și o să mă scape sistemul din mană.

Intrebat dacă și după o eventuală adoptare a acestor Ordonanțe iși va asuma responsabilitatea pentru ce face Guvernul, așa cum a promis la inceput, acesta a răspuns: "am spus eu că sunt negative (Ordonanțele)? Mai important decat să nu iei o decizie e să iei o decizie.

Liderul PSD a recunoscut insă că el personal s-a săturat "să se vorbească despre penali", arătand inspre PSD.

Citește și: Liviu Dragnea spune că nu ințelege de ce Iohannis vrea să discute abia marți, in CSAT, proiectul bugetului

Liviu Dragnea a făcut aceste declarații după ce surse neoficiale anunțaseră că Guvernul Grindeanu urmează să aprobe săptămana viitoare, probabil miercuri, atat proiectul privind amnistia și grațierea cat și proiectul de modificare a Codului Penal. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro