Liviu Dragnea: Seful SPP i-a transmis lui Paul Stanescu ca eu voi fi executat in martie, iar el va ajunge seful PSD. Avem securisti in PSD ca in orice partid

Liviu Dragnea: Seful SPP i-a transmis lui Paul Stanescu ca eu voi fi executat in martie, iar el va ajunge seful PSD. Avem securisti in PSD ca in orice partid

Este un coleg de-al nostru, Paul Stanescu, care a spus ca un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahontu, seful SPP, si i-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat, iar el sa stea deoparte ca o sa fie protejat si o sa ajunga presedintele partidului. In alte parti, nu am de unde sa stiu deocamdata cum au reactionat colegii mei, vorbim de doi - trei. Eu nu o vad pe doamna Dancila sa se lase influentata de catece de sirena si nici nu o vad sa se lase speriata. Minciuna dusa picatura cu picatura, si de aici din tara, si de la Bruxelles. Remarc o schimbare de ton fata de Iohannis.

acum 32 luni (29 Jan 2018)

Ramai pe adevarul.ro pentru a urmari livetext emisiunea.

Antena 3: De ce a fost nevoie sa plece vechiul Guvern? De ce i-ati cerut demisia?

Dragnea: Demisia i-au cerut-o 60 din cei 68 de membri ai CEX. Se ajunsese la o stare de tensiune. Se ajunsese la o situatie in care lucrurile nu puteau evolua intr-o directie buna.

Confirmati ca Tudose avea legatura cu serviciile de informatii?

Insitutional, orice premier trebuie sa aiba contacte cu SRI, SIE si putin SPP. Mai multi colegi mi-au zis ca seful SPP a fost impliat mai mult decat e cazul.

Este un coleg de-al nostru, Paul Stanescu, care a spus ca un bun prieten de-al lui a fost trimis de domnul Pahontu, seful SPP, si i-a spus ca undeva prin martie eu o sa fiu executat, iar el sa stea deoparte ca o sa fie protejat si o sa ajunga presedintele partidului.

Va referiti la Daniel Constantin?

Poate ca cei care au facut acele propuneri au gasit teren fertil in PSD.

Paul Stanescu a respins orice discutie, deci nu poate fi vorba de teren fertil. In alte parti, nu am de unde sa stiu deocamdata cum au reactionat colegii mei, vorbim de doi - trei. In trei-patru luni de zile, Sorin Grindeanu a inceput sa se transforme. Am stat mult cu Mihai Tudose si nu mi-am pus niciodata problema ca ar putea fi atat de influentabil. Viorica Dancila cred ca are puterea sa inteleaga ca puterea sa este data de Parlament prin vot. Eu nu o vad pe doamna Dancila sa se lase influentata de catece de sirena si nici nu o vad sa se lase speriata.

Ca in orice partid, ca in orice institutie. Nu cred ca e institutie care sa nu aiba informatori. Toata lumea sa inteleaga ca nu cedam, ca nu enuntam la majoritatea din Parlament.

Minciuna dusa picatura cu picatura, si de aici din tara, si de la Bruxelles. Cum e posibil ca delegatia UE din Ro... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro