Liviu Dragnea s-a decis. VA CANDIDA la sefia PSD. Ce vrea de la Victor Ponta

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a anunţat, luni, că va candida la şefia interimară a PSD, la şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc miercuri. După demisia lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, interimatul la şefia PSD este asigurat de Rovana Plumb.

acum 103 luni (21 Jul 2015)

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, a anunţat, luni, că va candida la şefia interimară a PSD, la şedinţa Comitetului Executiv care va avea loc miercuri. Liviu Dragnea candidează la funcţia de preşedinte interimar. Ponta: "Ne luptăm impreună pentru PSD"

"In urmă discuțiilor pe care le-am avut in ultima vreme, am decis că maine să cer votul de incredere pentru a preluat funcţia de preşedinte al partidului rămasă vacantă. Mă aștept să primesc votul lui Victor Ponta pentru că eu l-am votat mereu pe Victor Ponta. Dorința mea e ca după votul de maine, PSD să intre intr-o stare de stabilitate și coerență. Este o situaţie provizorie pană la Congres", a declarat Liviu Dragnea care a mai anunţat că nu vrea să il impline pe Victor Ponta in această luptă. "Nu cred că cineva care este responsabil poate să candideze doar de a rupe voturi. Sunt prieten cu Gabriel Oprea incă din 2001.Nu este adevărat că UNPR pleacă de la guvernare dacă voi caştiga eu alegerile."

CITEŞTE ŞI Războiul in PSD a ajuns la faza pe BANI. Conturi BLOCATE pentru datorii de 6 milioane de euro

Comitetul Executiv Naţional al PSD este convocat, miercuri, la ora 15.00, pentru a lua o decizie privind conducerea interimară a partidului. După demisia lui Victor Ponta din funcţia de preşedinte al PSD, interimatul la şefia PSD este asigurat de Rovana Plumb. Liviu Dragnea candidează la funcţia de preşedinte interimar ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro