Liviu Dragnea: Ponta nu are dreptate. PSD il sustine

Liviu Dragnea: Ponta nu are dreptate. PSD il sustine

E bine ca in perioada asta, asa cum am hotarat toti in PSD, sa ne concentram nu pe functii, ci pe constructia programului de guvernare, constructia ofertei politice, constructia planului de dezvoltare a Romaniei, pe mers in tara, contribuit la organizarea filialelor care au nevoie de sprijin, de stabilit lista de candidati, de discutat cu fiecare membru de partid, de discutat cu cetatenii.

acum 89 luni (27 Jun 2016)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, considera ca partidul i-a oferit lui Victor Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie.

Dragnea i-a raspuns astfel lui Ponta care sustine ca, daca nu a avut sprijinul pentru presedintia Camerei Deputatilor, nu il va avea nici pentru cea de premier. E bine ca in perioada asta, asa cum am hotarat toti in PSD, sa ne concentram nu pe functii, ci pe constructia programului de guvernare, constructia ofertei politice, constructia planului de dezvoltare a Romaniei, pe mers in tara, contribuit la organizarea filialelor care au nevoie de sprijin, de stabilit lista de candidati, de discutat cu fiecare membru de partid, de discutat cu cetatenii. PSD i-a oferit lui Ponta tot sprijinul de care a avut nevoie", a afirmat duminica Dragnea la Romania TV.

Intrebat ce sanse are Victor Ponta sa ajunga din nou premier, Dragnea a spus: "Oricine are sanse sa ajunga premier, oricine cu un anumit nivel de pregatire, si Victor Ponta il are. Propunerea de prim-ministru pe care o va face PSD va fi o propunere luata dupa o analiza foarte serioasa, care trebuie sa aiba sustinere in partid".

+Daniel Savu, membru al Comisiei de Control a SRI: "Procurori si ofiteri de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro