Liviu Dragnea planteaza oamenii baronilor in Guvern: Cine sunt castigatorii si perdantii negocierilor pentru esalonul doi

Negocierile pentru esalonul doi din Executiv (secretari de stat, directori, prefecti), controlate de Liviu Dragnea si urmate de decizii semnate de premierul Grindea-nu, au, pana la aceasta ora, un castigator sigur. Stanescu, baronul numarul 1 Paul Stanescu a reusit si promovarea lui Emil Florin Albota, numit de premierul Grindeanu inspector gene-ral, cu rang de secretar de stat, in cadrul Inspectora-tului de Stat in Constructii. Incompatibil de la Dolj cu recomandare Gruparea de la Dolj, dirijata de Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, a obtinut un post de secretar Transporturi pentru Ovidiu -Aurelian Flori.

acum 74 luni (16 Jan 2017)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, promoveaza in Executiv secretari de stat propusi de baronii fideli, din sudul tarii.

Negocierile pentru esalonul doi din Executiv (secretari de stat, directori, prefecti), controlate de Liviu Dragnea si urmate de decizii semnate de premierul Grindea-nu, au, pana la aceasta ora, un castigator sigur. Este vorba de senatorul Paul Stanescu, fost presedinte al CJ Olt, partener de vanatoare cu Liviu Dragnea.

Judecatoare la Justitie, "moasa" lui Judecator al lui Bercea Mondial

Implicat in doua dosare penale, Stanescu nu doar ca s-a pus la adapost in Parlament, dar filiala Olt a obtinut si doi ministri - pe Florin Iordache (Justitie) si Florin Jianu (IMM-uri). Iar acum si-a plasat trei oameni in functiile de secretari de stat. Mariana Mot este judecator la Curtea de Apel Craiova si este "extrem de apropiata" de Paul Stanescu, dupa cum sustin surse parlamentare. Fiul judecatoarei Marian Mot este fostul deputat PSD Emil Mot, intre timp ales primar de Slatina, fiind sprijinit, de fiecare data de Paul Stanescu. La Justitie, alte doua posturi de secretar de stat vor fi detinute de procurorii Oana Schmidt-Haineala si Cristian Sima.

Stanescu, baronul numarul 1

Paul Stanescu a reusit si promovarea lui Emil Florin Albota, numit de premierul Grindeanu inspector gene-ral, cu rang de secretar de stat, in cadrul Inspectora-tului de Stat in Constructii. La inceputul lui septembrie 2016, Emil Florin Albota a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei. El a detinut functia de prim-viceprese-dinte al UNPR Olt, dar in octombrie 2016 s-a alaturat PSD, intrand sub protectia lui Stanescu. La Agricultura a redevenit secretar de stat un alt apropiat al lui Stanescu, Paul Botanoiu. Acesta fusese numit secretar de stat la Agricultura de Victor Ponta, si pastrat de Guvernul Ciolos pana in octombrie 2016, cand relatiile dintre fostul premier si PSD au inceput sa se deterioreze.

Si secretarul ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro