Liviu Dragnea: OUG 13 este abrogata. Am inteles ca se mai cauta inca un pretext de enervare. Nu vi se pare ca discutam despre nimic?

Liviu Dragnea: OUG 13 este abrogata. Am inteles ca se mai cauta inca un pretext de enervare. Nu vi se pare ca discutam despre nimic?

Inainte de vot, senatorii PNL si cei ai USR au solicitat, luni, in plen, dezbaterea la pachet a ordonantelor de urgenta 13 si 14, insa dupa mai multe discutii si o pauza de consultari solicitarea opozitiei a fost respinsa. In cadrul sedintei de marti a comisiei juridice, senatorii PNL si cei ai USR au propus si respingerea OUG 13, la pachet cu aprobarea OUG 14.

acum 59 luni (14 Feb 2017)

Daca cei din Comisia Juridica ajung la concluzia sa o mai abrogam inca o data, o facem si pe asta. Problema e ca avem un vid legislativ care era acoperit de acea OUG 13. Am inteles ca se mai cauta inca un pretext de enervare, nu exista acest pretext", a declarat Liviu Dragnea, la Parlament. 13 ar putea suferi modificari in Parlament, astfel incat sa contina si deciziile CCR, Liviu Dragnea a spus: "Aici trebuie sa se exprime cat de curand presedintii celor doua comisii juridice si viitorul ministru al Justitiei".

In acest context, intrebat daca viitorul ministru al Justitiei va fi propus de partid sau de premier, liderul PSD a raspuns: "Va fi o propunere a premierului, asa functioneaza lucrurile. Am ajuns la concluzia ca de doua ori pe saptamana trebuie sa iesim impreuna sa ne vada lumea. Nu exista aceasta ruptura, de cate ori pe zi trebuie sa mai spun asta?", a insistat Dragnea.

OUG 14, care abroga ordonanta de modificare a codurilor penale (OUG nr. Inainte de vot, senatorii PNL si cei ai USR au solicitat, luni, in plen, dezbaterea la pachet a ordonantelor de urgenta 13 si 14, insa dupa mai multe discutii si o pauza de consultari solicitarea opozitiei a fost respinsa.

In cadrul sedintei de marti a comisiei juridice, senatorii PNL si cei ai USR au propus si respingerea OUG 13, la pachet cu aprobarea OUG 14. "E important sa le discutam impreuna, existand un risc destul de mare sa dam un semnal prost daca am discuta azi exclusiv OUG 14. Exista o temere reala ca, adoptandu-se exclusiv OUG 14, creem sau lasam o bresa pentru a putea fi activate ulterior dispozitiile OUG 13", a declarat senatorul PNL Alina Gorghiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro