Liviu Dragnea: "Nu avem nevoie sa ne facem un serviciu secret, le avem pe toate"

Liviu Dragnea:

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, afirma ca Partidul Social Democrat are bune relatii cu toate serviciile secrete din tara si ca nu are nevoie de propriul serviciu secret.

acum 83 luni (19 May 2017)

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, afirma ca Partidul Social Democrat are bune relatii cu toate serviciile secrete din tara si ca nu are nevoie de propriul serviciu secret. Afirmatiile au fost facute in cadrul unei conferinte organizate in noul compartiment de radioterapie edificat in ultimul an in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta din Bacau.

Dragnea a atins si problema cresterilor salariale, acestea urmand sa-i afecteze pozitiv pe medici, care nu vor mai plati impozite, dar si pee cadrele medicale militare, ale caror venituri vor fi la acelasi nivel cu cel din mediul civil.

Liviu Dragnea a fost acuzat in luna martie ca ar incerca sa-si subordoneze fostul Serviciu de Informatii si Protectie Interna. Potrivit OUG 76/2016, directorul general al Directiei Generale de Protectiei Interna este cadru militar in activitate, numit in functie prin decizie a primului ministru, la propunerea ministrului Afacerilor Interne, cu avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii".

"Scoaterea din circuit a premierului Grindeanu arata ca domnul Dragnea doreste sa-si subordoneze acest serviciu si sa-l transforme intr-un serviciu politic. Practic, se doreste reintoarcerea in structuri a unor ofiteri de informatii care nu vor fi in serviciul public, ci in serviciul domnului Dragnea", a declarat in luna martie deputatul PNL Florin Roman, citat de Stiri pe Surse. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro