Liviu Dragnea: Nu am ramas repetent la facultate, am decis sa prelungesc, cu un an, perioada de studii

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a marturisit ca, in timpul facultatii, a decis sa prelungeasca cu un an perioada de studii, negand faptul ca ar fi fost repetent, asa cum a declarat fostul sau profesor, ginerele lui Nicolae Ceausescu, potrivit Mediafax.

acum 35 luni (4 May 2017)

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a marturisit ca, in timpul facultatii, a decis sa prelungeasca cu un an perioada de studii, negand faptul ca ar fi fost repetent, asa cum a declarat fostul sau profesor, ginerele lui Nicolae Ceausescu, potrivit Mediafax. In anul trei sau patru, mai multi colegi, cu unii cantam in formatii, cu altii aveam alte activitati, am decis sa mai prelungim cu un an.

Decizie pe care am luat-o si daca as mai fi inca o data in situatia aia, as mai lua aceeasi decizie ca sa mai stam un an in plus acolo. A fost o intreaga istorie cu fuga de la examene, fugariti prin curtea Institutului", a declarat presedintele PSD, Liviu Dragnea, intrebat daca a ramas repetent in facultate, asa cum a declarat ginerele lui Nicolae Ceausescu, Mircea Oprean.

Profesorul universitar Mircea Oprean, sot al Zoei Ceausescu, a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca printre studentii sai la Politehnica s-a aflat si Liviu Dragnea, insa acesta a ramas repetent un an. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro