Liviu Dragnea limiteaza accesul in sediul central al PSD de teama adversarilor politici

Liviu Dragnea limiteaza accesul in sediul central al PSD de teama adversarilor politici

La intrebarea daca presedintele PSD se teme de eventuale filaje ale procurorilor, Dragnea a precizat: "Nu ma tem nici de procurori, ii respect foarte mult, nu ma tem nici de serviciile secrete, nu cred ca cineva se gandeste ca eu nu sunt ascultat.

acum 41 luni (30 Sep 2016)

Motivul care l-a determinat pe liderul social-democrat sa recurga la acest gest a fost faptul ca din sediul din Kiseleff au disparut niste hartii ce contineau date despre membrii de partid. In plus, Liviu Dragnea a observat, in ultima vreme, cum prin sediul partidului sau se perindau tot felul de oameni necunoscuti, care nici macar nu aveau bunul simt de a raspunde la salut, ceea ce l-a deranjat si mai mult pe presedintele formatiunii politice. Si atunci am spus ca la noi in sediu nu este Gara de Nord, nici macar autogara. Este un sediu de partid - un partid responsabil, serios si respectat in care vreau sa functioneze doar cei care sunt implicati in campania electorala si atat", a declarat Liviu Dragnea joi, motivand decizia luata.

La intrebarea daca presedintele PSD se teme de eventuale filaje ale procurorilor, Dragnea a precizat:

"Nu ma tem nici de procurori, ii respect foarte mult, nu ma tem nici de serviciile secrete, nu cred ca cineva se gandeste ca eu nu sunt ascultat. Noi nu avem de ascuns lucruri fata de institutii ale statului, dar fiind intr-o campanie electorala, inseamna ca suntem intr-o competitie electorala, asta inseamna ca avem si adversari politici. Sigur ca fiecare partid isi face o strategie in limitele legii, o strategie pe care nu vrem sa o afle si ceilalti, ca s-a mai intamplat, nu e nimic spectaculos". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro