Liviu Dragnea, la Adevarul Live: Reinvestirea doamnei Kovesi izvoraste in mod natural din rezultate. E un gest firesc

Liviu Dragnea, la Adevarul Live: Reinvestirea doamnei Kovesi izvoraste in mod natural din rezultate. E un gest firesc

Principalele declaratii facute de Liviu Dragnea la Adevarul Live: Dan Marinescu: Cand aveti candidati la sectoare si Primaria Capitalei? Liviu Dragnea: Nu vreau sa fac afirmatii de felul acesta pana nu vad rezultatele. Eu nu dau nicio sansa, plecand de la parerea mea ca institutiile statului de drept nu pot achiesa la o actiune a PNL care e impotriva Constitutiei. Liviu Dragnea: In PSD nu s-a discutat acest caz pentru ca nu se mai discuta niciun caz de genul acesta. Pentru ca parlamentarul nu are competenta si vreau sa va spun ca am vorbit cu enorm de multi colegi si nu mai suporta, efectiv, starea asta in care sa decida ei. Si nu decizi pe chestiuni juridice, pentru ca nu esti de specialitate. Eu sper si doresc ca colegii de la PSD sa nu voteze impotriva acelor solicitari, ci sa decida instanta ce se intampla. Ce s-a intamplat atunci e inadmisibil.Au disparut bile de vot, au fost oameni care nu faceau parte din comisia de vot si au intrat in comisia de numaratoare. Dan Marinescu Stiti ca au existat opinii de genul: parlamentarii nemultumiti de reinvestire ar putea sa tranteasca Guvernul Ciolos, Raluca Pruna nu mai e ministru. Problema e ca la UEFA s-a pus problema ca Romania sa fie scos din dreptul de coorganizator la europenele din 2020.

acum 100 luni (9 Mar 2016)

Principalele declaratii facute de Liviu Dragnea la Adevarul Live:

Dan Marinescu: Cand aveti candidati la sectoare si Primaria Capitalei? E important sa avem o echipa si un proiect serios si aplicabil. Bucurestiul trebuie sa intre intr-o noua etapa de dezvoltare. Candidatii trebuie sa poata sa convinga cetatenii, iar in urmatorii patru ani sa puna in practica ceea ce propune. La PNL am auzit ca exista un singur obiectiv: sa nu castige PSD-ul. Noi vrem sa propunem un proiect de guvernare locala.

Sebastian Zachmann: Ce sanse Gabriela Firea sa fie desemnata si sa castige alegerile? O sa fie un proces transparent. Insa, sunt convins ca o sa aflati informatii din interior. Ceea ce e necesar pentru Bucuresti in urmatorii ani nu poate fi realizat decat de o sustiere serioasa in CGMB.

Sa nu uitam perioada lui Basescu la Primarie cand a avut un Consiliu impotriva. Poate a avut idei bune, dar nu a avut sustinere. Cred ca e nevoie de mai multa coerenta in Consiliul General. Candidatul independent nu inseamna prin definitie ca e exceptional.

Sebastian Zachmann: E posibil ca PSD sa sustina un candidat de la ALDE sau UNPR?

Liviu Dragnea: Nu e exclus sa avem asemenea situatii la unele sectoare. Am avut discutii cu cei de la ALDE si nu ne-au propus sa sustinem un anume candidat pentru Primaria Generala.

Dan Marinescu: La cum arata situatia, in CGMB o sa fie PSD, UNPR, ALDE, PNL si alte partide, mai mici?

Liviu Dragnea: Nu vreau sa fac afirmatii de felul acesta pana nu vad rezultatele. Primarul si consilierii nostri vor face propuneri de discutii cu alte partide. Sa spunem ca excludem pe cineva nu cred ca ar fi corect. O sa le spun si candidatilor nostri ca dupa alegeri toate propunerile bune sa fie preluate. Este pacat sa nu folosesti orice ideea buna.

Liviu Dragnea: : Nu am inteles mare lucru. PSD... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro