Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuletele trucate cu Simona Halep de pe Arena Nationala

Liviu Dragnea l-a concediat pe cel care a distribuit filmuletele trucate cu Simona Halep de pe Arena Nationala

Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, ca l-ar fi concediat pe responsabilul de comunicarea online a PSD, George Harabgiu, in urma postarilor de marti seara.

acum 9 luni (13 Jun 2018)

Liviu Dragnea a declarat miercuri, pentru Antena 3, ca l-ar fi concediat pe responsabilul de comunicarea online a PSD, George Harabgiu, in urma postarilor de marti seara. Pe paginile filialelor social-democrate din mai multe judete au circulat marti seara mesaje care prezentau informatii false cu privire la evenimentul de sustinere a Simonei Halep de pe Arena Nationala, eveniment la care publicul a huiduit-o pe primarul Capitalei, Gabriela Firea.

"SIMONA HALEP marea noastra CAMPIOANA HUIDUITA de circa 20.000 de pe Arena Nationala, pe data de 11.06.2018", scria in partea de sus a colajului distribuit pe paginile organizatiilor PSD. Mesajul preciza in continuare ca Simona Halep fusese "APLAUDATA de sute de mii de romani, in Piata Victoriei, pe data de 09.06.2018", atunci cand a avut loc mitingul PSD. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro