Liviu Dragnea: Guvernul Sorin Grindeanu va fi "putin diferit" fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh

Liviu Dragnea: Guvernul Sorin Grindeanu va fi

Va fi bazata pe un parteneriat deschis, sustinut, fara teama de a vorbi cineva de trafic de influenta pentru ca oamenii de afaceri nu trebuie sa mai fie haituiti pentru ca ei sustin, de fapt, acest stat (...) Trebuie sa aiba un minister al lor in care sa isi spuna lunar problemele", a declarat Liviu Dragnea Chestionat cate ministere vor merge catre ALDE, presedintele PSD a spus ca aceasta chestiune va fi stabilita in urma unei intalniri pe care o va avea cu Tariceanu.

acum 83 luni (30 Dec 2016)

"In ceea ce priveste lista noului cabinet, nu e vorba de secretomanie, e vorba de putina decenta si pragmatism. Eu nu vreau sa dau nume inainte de a finaliza o constructie guvernamentala pentru ca totusi Guvernul Romaniei este important, trebuie sa cantarec foarte bine fiecare ministru pentru ca programul de guvernare pe care il avem deja facut, cred eu ca este cel mai complex, cel mai bun program de la Revolutie incoace, dar si cel mai greu de indeplinit. Pentru asta, trebuie sa fiu sigur ca fiecare om care va fi in guvern este in stare sa lucreze intr-un ritm cum nu s-a mai lucrat pana acum si are capacitate de intelegere si implementare", a afirmat liderul social-democratilor.

Liviu Dragnea a mai spus ca noul cabinet va fi format din nume "destul de noi" si "oameni in care are incredere". Si formarea guvernului va continua semnalul pe care l-am dat de separarea apelor dintre partid si servicii secrete, intre guvern si serviciile secrete. Liderul social-democratilor a mai spus ca noul cabinet "va fi putin diferit pentru ca intr-un fel conducea Guvernul Sevil Shhaideh, intr-un fel va conduce Guvernul Sorin Grindeanu". In functie de asta, la unele ministere vor fi modificari fata de lista initiala", a completat Liviu Dragnea. Presedintele PSD a confirmat ca viitorul cabinet va avea patru ministere noi, doua dintre ele fiind Ministerul Turismului si Ministerul pentru IMM-uri, Mediului de Afaceri si Antreprenoriatului. De asemenea, va fi un minister distinct al IMM-ului, Mediului de Afaceri si Antreprenoriatului pentru ca relatia dintre stat si mediul de afaceri trebuie sa fie total schimbata. Va fi bazata pe un parteneriat deschis, sustinut, fara teama de a vorbi cineva de trafic de influenta pentru ca oamenii de afaceri nu trebuie sa mai fie haituiti pentru ca ei sustin, de fapt, acest stat (...) Trebuie sa aiba un minister al lor in care sa isi spuna lunar problemele", a declarat Liviu Dragnea Chestionat cate ministere vor merge catre ALDE, presedintele PSD... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro