Liviu Dragnea, dupa ce a stat in public la parada: Nu stiu care politicieni au fost exilati si care nu

La remarca jurnalistilor, care i-au spus ca face parte din randul politicienilor exilati de presedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus: "Eu zic sa glumim astazi, a fost prea multa tensiune din partea celorlalti.

acum 42 luni (1 Dec 2016)

La remarca jurnalistilor, care i-au spus ca face parte din randul politicienilor exilati de presedintele Klaus Iohannis, Liviu Dragnea a spus: "Eu zic sa glumim astazi, a fost prea multa tensiune din partea celorlalti. Daca imi permiteti o gluma, eu nu stiu care au fost exilati si care nu.

Liderul social-democrat a mai spus ca oamenilor le-a fost teama sa aplaude, ca nu cumva sa fie acuzati ca vor sa produca o ambuscada. Am vorbit cu cativa de ce nu au aplaudat si au spus ca le-a fost frica sa nu spuna cineva ca vor sa produca tulburari sau vreo ambuscada", a afirmat Liviu Dragnea.

Primarul general Gabriela Firea, liderii PSD si ALDE, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, alti reprezentanti ai celor doua formatiuni, inclusiv din organizatiile de tineret si copii imbracati in port popular au asistat la parada militara de langa Arcul de Triumf, insa din zona destinata publicului.

Presedintele Klaus Iohannis a decis anul acesta sa nu invite la parada de 1 Decembrie, si nici la receptia oficiala gazduita la Palatul Cotroceni, politicieni cu probleme in justitie, cum ar fi liderul PSD Liviu Dragnea si liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro