Liviu Dragnea discuta, la Palatul Victoria, cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Intalnirea este in desfasurare

După părerea mea - şi asta am subliniat in cursul intalnirii - este foarte important să avem pentru 2017 un buget sustenabil, un buget solid care ţine cont de cateva date foarte importante, cum ar fi de exemplu să ne incadrăm intr-un deficit sub 3% , să avem o alocare de 2% pentru apărare.

acum 89 luni (11 Jan 2017)

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că i-a cerut premierului Sorin Grindeanu un buget pentru 2017 sustenabil şi solid, primind promisiuni că Executivul se va incadra intr-un deficit sub 3% şi va aloca 2% din PIB pentru apărare. După părerea mea - şi asta am subliniat in cursul intalnirii - este foarte important să avem pentru 2017 un buget sustenabil, un buget solid care ţine cont de cateva date foarte importante, cum ar fi de exemplu să ne incadrăm intr-un deficit sub 3% , să avem o alocare de 2% pentru apărare. Nu va fi deloc uşor de construit un buget pe măsurile care au fost deja aprobate şi cu incadrarea intr-un deficit de 3 %, dar el este obligatoriu''', a detaliat Iohannis după intalnirea cu Grindeanu.

La randul său, Grindeanu a transmis prin intermediul unui comunicat de presă că abordează ''cu maximă responsabilitate'' construcţia bugetului pentru 2017, cu obiectivul principal de a pune in aplicare măsurile din programul de guvernare, in condiţiile incadrării intr-un deficit de 3% din PIB. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro