Liviu Dragnea: "Cu totii am vazut ce au facut tehnocratii. Eu chiar am crezut ca acest Guvern va mentine nivelul de pana acum, dar din pacate nu a fost asa. Am fost pacalit"

Liviu Dragnea:

Invitat la emisiunea "Dosar de politician" moderata de Silviu Manastire, liderul social-democratilor a declarat ca este increzator in victoria partidului la carma caruia se afla in alegerile locale. Ponta a zis ca nu mai vrea sa candideze, dar vom sustine un Guvern si un premier politic fiindca mandatul lui va fi legitimat de votul cetatenilor, ceea ce-l va responsabiliza.

acum 76 luni (18 May 2016)

Invitat la emisiunea "Dosar de politician" moderata de Silviu Manastire, liderul social-democratilor a declarat ca este increzator in victoria partidului la carma caruia se afla in alegerile locale.

Liviu Dragnea vede ca si castigate alegerile locale decatre candidatii formatiunii politice pe care o conduce. Afirmatia a fost facuta in cadrul emisiunii de marti seara, "Dosar de politician", moderata de Silviu Manastire de pe postul B1 TV. Nu pot sa va spun cu cat, nu suntem la alegeri parlamentare. In Moldova este foarte greu sa pierdem, iar in Constanta, Decebal Fagadau va fi primarul orasului.

Intrebat cu ce alte partide va merge mai departe in alegerile generale, liderul social-democrat nu a ezitat sa raspunda ca alegerea lui cuprinde partidele ALDE si UNPR. Ponta a zis ca nu mai vrea sa candideze, dar vom sustine un Guvern si un premier politic fiindca mandatul lui va fi legitimat de votul cetatenilor, ceea ce-l va responsabiliza. Domnul Iohannis ne-a rugat sa decidem asa sa nu destabilizam tara. Eu chiar am crezut ca acest Guvern va mentine nivelul de pana acum, dar din pacate nu a fost asa. Citeste si:

+In scandalul HEXI PHARMA, tacerea DNA ne arata ca FIRELE AFACERII duc in ...

+Revenirea lui Victor Ponta- o realitate obiectiva care-i face sa turbeze pe ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro