Liviu Dragnea: Cineva ii spune lui Iohannis ca statul paralel are efecte benefice pentru el, ceea ce e gresit

Liviu Dragnea: Cineva ii spune lui Iohannis ca statul paralel are efecte benefice pentru el, ceea ce e gresit

La inceputul interviului acordat pentru Antena 3, Dragnea a marturisit ca se considera un om credincios si ca ii place sa ajute. Inca incercam sa aflam ce s-a intamplat in Romania, ce se intampla in continuare si ce trebuie sa facem in continuare pentru ca in tara asta sa nu mai existe astfel de abuzuri de care multi oameni se plang".

acum 31 luni (27 Dec 2017)

La inceputul interviului acordat pentru Antena 3, Dragnea a marturisit ca se considera un om credincios si ca ii place sa ajute. Cred ca un credincios isi construieste actiunile, abordarea si in functie de asta. Nu cred ca poti face o analiza daca faci asta daca esti credincios. Eu cred ca pot spune cu certitudine ca au fost situatii cand mi-am iubit aproapele mai mult decat pe mine. Nu vreau sa dezvolt asta, dar am ajutat si o sa ajut in continuare cat pot. Multi imi spun c asta e un defect si de iertat.. nu pot sa tin foarte mult supararea.

Presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca partidul sau a reusit sa castige alegerile, insa acest lucru nu inseamna ca detine si puterea. Intrebat cine detine puterea din punctul sau de vedere, Liviu Dragnea a raspuns:

"Inca incercam sa aflam care sunt parghiile, butoanele, mijloacele, institutiile, persoanele care exercita puterea nevazuta in Romania. E nevoie de mult mai multe informatii pentru a avea tabloul complet. Inca incercam sa aflam ce s-a intamplat in Romania, ce se intampla in continuare si ce trebuie sa facem in continuare pentru ca in tara asta sa nu mai existe astfel de abuzuri de care multi oameni se plang".

Intrebat ce anume ii lipseste pentru a putea destructura ceea ce numeste statul paralel, seful PSD a explicat ca: "Nu exista ceva anume. Dar nu e vorba de destructurare. Doar prin comisiile parlamentare si prin Parlament, cu totii din coalitie incercam sa scoatem cat mai mult din adevar la iveala".

Liviu Dragnea a mai spus ca presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, este beneficiarul statului paralel si a explicat si de ce.

"Daca se rupe coalitia, ceea ce nu e cazul, daca se rupe PSD-ul, nu e cazul.. Cred ca cineva ii spune ca acest stat paralel are efecte benefice pentru el, ceea ce e gresit", a spus Dragnea.

"Nu cred ca este strain, presedintele Iohannis. Crede c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro