Liviu Dragnea anunta ca se lucreaza intens la o lege a achizitiilor strategice pentru derularea mai rapida a licitatiilor. Modelul, inspirat din "tarile dezvoltate"

Liviu Dragnea anunta ca se lucreaza intens la o lege a achizitiilor strategice pentru derularea mai rapida a licitatiilor. Modelul, inspirat din

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, care a avut loc la Timisoara, ca se lucreaza la o lege a achizitiilor publice, astfel incat licitatiile sa se deruleze mai rapid, modelul fiind unul inspirat din "tarile dezvoltate", potrivit News.ro "Se lucreaza acum intens la o Lege a achizitiilor strategice, care se va finaliza cu un proiect de lege, care va fi dezbatut in Parlament, care sa aiba in mod nominal si foarte clar in anexa investitiile ce vor fi cuprinse in aceasta procedura simplificata, in cel putin trei domenii mari: infrastructura, energie si aparare, cu niste proceduri inspirate din tarile dezvoltate care nu au aceste intarzieri uriase in istorie", a declarat mai Dragnea.

acum 80 luni (18 Mar 2017)

Liderul PSD Liviu Dragnea a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, care a avut loc la Timisoara, ca se lucreaza la o lege a achizitiilor publice, astfel incat licitatiile sa se deruleze mai rapid, modelul fiind unul inspirat din "tarile dezvoltate", potrivit News.ro

"Se lucreaza acum intens la o Lege a achizitiilor strategice, care se va finaliza cu un proiect de lege, care va fi dezbatut in Parlament, care sa aiba in mod nominal si foarte clar in anexa investitiile ce vor fi cuprinse in aceasta procedura simplificata, in cel putin trei domenii mari: infrastructura, energie si aparare, cu niste proceduri inspirate din tarile dezvoltate care nu au aceste intarzieri uriase in istorie", a declarat mai Dragnea.

Proiectul legii achizitiilor publice va putea fi lansat in dezbatere in maximum trei saptamani, urmand ca in Parlament sa fie adoptat pe o procedura rapida, intrucat este nevoie de aceasta lege pentru dezvoltarea Romaniei, a declarat Dragnea, citat de Agerpres.

''Dupa parerea mea, in maximum doua-trei saptamani proiectul de lege va putea fi lansat in dezbatere publica, urmand ca si in Parlament sa fie pe o procedura rapida, pentru ca este nevoie pentru toata dezvoltarea Romaniei de aceasta lege.

Liviu Dragnea a mai adaugat ca din cauza legii achizitiilor publice se intarzie foarte mult investitiile si ca proiectul legii trebuie sa aiba in anexa, in mod nominal si foarte clar, investitiile care vor fi cuprinse in aceasta procedura simplificata, ''in cel putin trei domenii mari, infrastructura mare rutiera si feroviara, energie si aparare, cu niste proceduri inspirate din tarile dezvoltate din vestul Europei, care nu au si nu au avut in istorie aceste intarzieri uriase, care de fapt au blocat dezvoltarea''. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro