Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august

Liviu Dragnea a solicitat convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august

Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a anuntat, vineri, ca formatiunea a depus la conducerea Parlamentului Romaniei o solicitare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare pentru audierea ministrului de Finante, dar si pentru ca Avocatul Poporului sa prezinte raportul cu privire la constitutionalitatea OG 4/2017 si pentru a fi numit un nou Consiliu de Administratie la SRR.

acum 32 luni (29 Jul 2017)

Pe ordinea de zi se afla scrisoarea presedintelui Camerei Deputatilor, domnul Liviu Dragnea, prin care se solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare in perioada 2-4 august", se arata intr-un comunicat de presa de sambata al Camerei Deputatilor.

Deputatii au primit si un SMS de la Liviu Dragnea, in care presedintele Camerei Deputatilor i-a anuntat ca intentioneaza sa convoace sesiune parlamentara extraordinara, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a deputatului USR Iulian Bulai. Iulian Bulai a mai precizat ca nu va participa la sesiunea parlamentara extraordinara si si-a exprimat speranta ca nu va fi luat prin surprindere de deciziile pe care urmeaza sa le ia Parlamentul "in mod extraordinar". De asemenea spre deosebire de sesiunea extraodinara din ianuarie pe care ati initiat-o dar la care nu ati participat, sper sa participati la aceasta sesiune", a scris Iulian Bulai. Premierul Mihai Tudose a declarat luni, dupa ce a participat la sedinta Biroului Permanent National al PSD, ca a cerut convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, pentru a se adopta un proiect de lege prin care ELCEN sa treaca in subordinea Primariei Capitalei, astfel incat sa se rezolve problema incalzirii din Bucuresti. Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca liberalii vor cere suplimentarea ordinii de zi a sesiunii extraordinare cu numirea unui nou Consiliu de administratie al Radioul public, spunand ca "cizma pesedista distruge o institutie publica de traditie". Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan a anuntat, vineri, ca formatiunea a depus la conducerea Parlamentului Romaniei o solicitare pentru convocarea unei sesiuni extraordinare pentru audierea ministrului de Finante, dar si pentru ca Avocatul Poporului sa prezinte raportul cu privire la constitutionalitatea OG 4/2017 si pentru a fi numit un nou Consiliu de Administratie la SRR. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro