Liviu Dragnea a reusit sa-l impuna pe Gabriel Petrea la sefia TSD. Infrangere dura pentru Gabriela Podasca

Liviu Dragnea a reusit sa-l impuna pe Gabriel Petrea la sefia TSD. Infrangere dura pentru Gabriela Podasca

UPDATE Fostul viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea, a fost ales, sambata, presedintele organizatiei de tineret a PSD cu 801 de voturi din cei 1.000 de delegati prezenti la Congresul TSD. Dragnea a spus in cadrul Congresului TSD ca a fost sunat de unii tineri din PSD pentru a primi permisiunea de a candida la alegerile de sambata. Actualul presedinte al TSD, Mihai Sturzu, a fost impus de Victor Ponta in functia de presedinte al TSD, in urma unui Congres in care a fost singurul candidat.

acum 56 luni (12 Dec 2015)

UPDATE Fostul viceprimar al Sectorului 6, Gabriel Petrea, a fost ales, sambata, presedintele organizatiei de tineret a PSD cu 801 de voturi din cei 1.000 de delegati prezenti la Congresul TSD.

"De acum incolo, la tineret, se va schimba sloganul, nu vom mai avea un presedinte care stie sa tina discursuri pentru ca recunosc, nu ma pricep foarte bine, sunt inginer de profesie. Vom trece de la brosuri la fapte, vom trece de la vorbe dulci la rezultate. (...) Nu vreau sa fiu nici seful vostru, nici stapanul vostru, vreau sa fiu liderul vostru, colegul vostru, prietenul vostru si, impreuna, sa facem o echipa care sa conduca aceasta generatie spre victorie", a spus noul presedinte al TSD in fata delegatilor social democrati.

Dragnea a spus in cadrul Congresului TSD ca a fost sunat de unii tineri din PSD pentru a primi permisiunea de a candida la alegerile de sambata. Acum pot spune cu toata sinceritatea, vreau ca Gabi sa fie presedinte, unul dintre ei", a mai afirmat Dragnea referitor la faptul ca in cursa au ramas Gabriela Podasca si Gabriel Petrea.

UPDATE Andrei Tinu a anuntat ca renunta la candidatura lui si il sustine pe Gabriel Petrea.

UPDATE Gabriela Podasca, unul dintre candidatii pentru sefia TSD, a cerut delegatilor din tara sa aiba curajul sa voteze o femeie pentru aceasta functie

"Au spus multi ca sunt omul lui Victor Ponta. Nu vreau sa ma votati pentru ca ma sustine cineva sau ca sunt femeie, dar vreau sa aveti curajul sa votati o femeie", a declarat Podasca.

UPDATE Mihai Sturzu, actualul lider TSD, a precizat ca de la acest eveniment doua persoane importante, Victor Ponta si Nicolae Banicioiu, cei doi fiind in trecut presedinti ai TSD.

"Doi oameni lipsesc astazi de aici si poate este si vina noastra: Victor Ponta si Nicolae Banicioiu", a spus Sturzu.

De asemenea, acesta a facut s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro