Liviu Avram: Cele mai reusite spectacole cu marionete sunt cele in care papusarul nu se vede, desi toata lumea stie ca e acolo si trage sforile

Liviu Avram: Cele mai reusite spectacole cu marionete sunt cele in care papusarul nu se vede, desi toata lumea stie ca e acolo si trage sforile

> Liviu Dragnea, 5 iulie 2017: "Si daca tot sunt cinstiti, sa publice toate sursele de finantare acest mare grup cinstit de investigatii". Si tot el, pe 29 ianuarie: "Este un coleg de-al nostru, Paul Stanescu, si a spus ca un bun prieten de-al lui a fost trimis de Lucian Pahontu sa ii spuna ca eu in luna martie voi fi executat si sa stea de o parte, ca va fi protejat, poate chiar va ajunge liderul PSD". Viorica Dancila, prim-ministru, la prima sa sedinta de guvern, din 30 ianuarie: "Am transmis Serviciului de Protectie si Paza inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie.

acum 37 luni (31 Jan 2018)

>

Liviu Dragnea, 5 iulie 2017: "Si daca tot sunt cinstiti, sa publice toate sursele de finantare acest mare grup cinstit de investigatii". Vorbea despre Rise Project, ONG-ul de investigatii jurnalistice care tocmai publicase materiale interesante despre legaturile lui Liviu Dragnea cu TelDrum si cu Brazilia. Cer explicatii publice de la ANAF".

Sefii ANAF se executa: "Inspectia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facuta in urma unei analize de risc, dupa o sesizare. Institutia desfasoara sute de controale, fara legatura cu continutul editorial al unor publicatii".

La o data neprecizata, ANAF incheie raportul de control si concluzioneaza ca Rise Project "nu figureaza cu obligatii fiscale restante la bugetul general consolidate". Adica, asa cum anticipase si Liviu Dragnea, Rise Project este un "grup cinstit de investigatii".

Si totusi, pe 26 ianuarie anul acesta, raportul este publicat de Mugur Ciuvica, pe care nu cinstea celor de la Rise il interesa, ci sursele lor de finantare si lista ziaristilor angajati. S-a implinit astfel dorinta exprimata in iulie trecut de Liviu Dragnea.

(In paranteza fie spus: stimati contribuabili, poftiti de va mai depuneti declaratii fiscale la ANAF, ca sa va treziti apoi ca vi le comenteaza Ciuvica).

Si tot el, pe 29 ianuarie: "Este un coleg de-al nostru, Paul Stanescu, si a spus ca un bun prieten de-al lui a fost trimis de Lucian Pahontu sa ii spuna ca eu in luna martie voi fi executat si sa stea de o parte, ca va fi protejat, poate chiar va ajunge liderul PSD". Lucian Pahontu e seful Serviciului de Protectie si Paza.

Viorica Dancila, prim-ministru, la prima sa sedinta de guvern, din 30 ianuarie: "Am transmis Serviciului de Protectie si Paza inca de luni seara ca nu vreau sa beneficiez de protectie. Papusarul incearca iar sa ne ia de prosti si zice ca nici n-a fost acolo, ca atele nu exista: "Am vazut astazi o decizie importanta a membrilor Cabinet... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro