Liviu Avram: CCR a jucat-o politic la greu si le-a fost frica sa judece pe fond

Liviu Avram: CCR a jucat-o politic la greu si le-a fost frica sa judece pe fond

Nu mi-a fost contestata aceasta calitate nici de procurorul de sedinta, nici de cele patru institutii care au depus opinii, nici Curtea nu a ridicat-o din oficiu.

acum 53 luni (11 May 2016)

Dupa ce CCR a decis azi ca alegerile locale vor fi organizate intr-un singur tur, jurnalistul Liviu Avram a insinuat ca judecatorii au facut jocuri politice.

"Un prim indiciu ca CCR a jucat-o politic la greu si ca le-a fost frica sa judece pe fond. Caci calitatea mea de candidat nu a fost dezbatuta NICIODATA in fata Curtii Constitutionale. Nu mi-a fost contestata aceasta calitate nici de procurorul de sedinta, nici de cele patru institutii care au depus opinii, nici Curtea nu a ridicat-o din oficiu. Pai vine cam asa: esti acuzat de crima si dovedesti judecatorului ca in ziua faptei erai la 1.000 de km departare. Iar judecatorul (nici macar procurorul), in loc sa te achite, scoate din maneca robei un cutit si spune: "Aceasta este arma crimei, amprentele tale sunt pe ea, ia matale 25 de ani de puscarie". Foarte bizar mod de a face dreptate, nu?"", a scris Avram pe pagina sa de Facebook. Dupa MANECHINUL de la ...

+Victor Ciorbea: de la urmasul Seniorului la RUSINEA

+Klaus Iohannis, la bilantul DNA: "Lupta impotriva CORUPTIEI nu s-a incheiat. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro