Livia Stanciu a zdrobit-o pe judecatoarea care a condamnat-o pe Rarinca: CCR a decis ca Anamaria Tranca s-a plasat in afara legii fundamentale

La numai doua zile de la publicarea in "Monitorul Oficial" a OUG 13, pe 3 februarie a.c., ordonanta a fost contestata la CCR de catre judecatoarea Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti.

acum 47 luni (14 Jun 2017)

Fosta sefa a Inaltei Curti, a distrus-o profesional pe Anamaria Tranca, adica tocmai judecatoarea care i-a dat dreptate in procesul de santaj cu Mariana Rarinca.

In unanimitate, judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis ca Anamaria Tranca, judecatoare a Curtii de Apel din Bucuresti, a incercat sa se substituie chiar Curtii Constitutionale si a fortat legea fundamentala cand a sesizat neconstitutionalitatea OUG 13 a Guvernului Grindeanu.

Exceptia ridicata de Tranca, inadmisibila

Pe 1 februarie a.c., Ordonanta de Urgenta a Guvernului 13 (menita sa salveze de la urmarire penala si condamnare politicieni acuzati de abuz in serviciu si nu numai) a fost publicata in "Monitorul Oficial". La numai doua zile de la publicarea in "Monitorul Oficial" a OUG 13, pe 3 februarie a.c., ordonanta a fost contestata la CCR de catre judecatoarea Anamaria Tranca de la Curtea de Apel Bucuresti. Desi, in fond, multe dintre observatiile judecatoarei Tranca erau valabile, exceptia de neconstitutionalitate ridicata de aceasta a fost respinsa ca "inadmisibila" pe 7 martie a.c.

Citeste interviul integral in editia print de joi a ziarului Romania libera, disponibila la toate chioscurile de difuzare a presei si prin abonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro