Livia Graur, cu sotul la Paris, pentru a sustine nationala la meciul Romaniei

Livia Graur, cu sotul la Paris, pentru a sustine nationala la meciul Romaniei

Prezentatoarea stirilor Focus de la PrimaTV, Livia Graur, va sustine nationala Romaniei la Campionatul European de Fotbal. Va scanda numele Romaniei din tribune Astfel, impreuna cu sotul ei, Razvan, prezentatoarea va fi in tribune la meciul Romania - Elvetia din 15 iunie de pe Parc de Princes din Paris.

acum 38 luni (9 Jun 2016)

Prezentatoarea stirilor Focus de la PrimaTV, Livia Graur, va sustine nationala Romaniei la Campionatul European de Fotbal. Livia va pleca la Paris: "Anul acesta, sotul meu mi-a facut o surpriza si a cumparat bilete la Euro. Sunt foarte incantata, mai ales ca vom sta si multe zile la Paris. Pe langa faptul ca vom vedea meciul nationalei Romaniei, vom avea ocazia sa vizitam si multe locuri frumoase!", a povestit stirista.

Va scanda numele Romaniei din tribune

Astfel, impreuna cu sotul ei, Razvan, prezentatoarea va fi in tribune la meciul Romania - Elvetia din 15 iunie de pe Parc de Princes din Paris.

Livia recunoaste ca nu este o microbista inraita, dar cu siguranta atunci cand vine vorba de echipa nationala nu se pune altfel problema decat sa sustina Romania cu toate fortele. "Nu sunt si nu am fost niciodata o microbista inraita, dar intotdeauna am sustinut echipa Romaniei!

+DIVORT in STIL ITALIAN intre KLAUS IOHANNIS si DIRECTORUL SIE. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro