LIVETEXT Steaua - Rapid: 0-1. Tribune pline, peluze aproape goale

LIVETEXT Steaua - Rapid: 0-1. Tribune pline, peluze aproape goale

De cealalta parte, suporterii rapidisti au primit 1.250 de bilete din partea clubului Steaua, cu pret unic 5 lei, insa au fost la stadion in numar mult mai amre, pana la 2.000 de persoane.

acum 79 luni (22 Feb 2015)

Dincolo de reusita oaspetilor, Steaua nu a primit un penalti in minutele de prelungire. Ros-albastrii raman lider in Liga I, la sapte puncte distanta de urmatoarea clasata, avand un bilant de 14 victorii, o remiza si trei infrangeri. De cealalta parte, Rapid urca de pe locul 17 pe 15, cu trei meciuri castigate, cinci egaluri si 10 partide pierdute. In afara de aceasta partida, "fluierasul" in varsta de 43 de ani a mai fost la doua meciuri ale Stelei, ambele cu victorii pentru ros-albastri: Petrolul Ploiesti (3-2) si Dinamo (3-0).

Peluza Sud Steaua a respectat anuntul potrivit caruia nu va sustine noua echipa, FCSB, iar Peluza Nord Steaua a fost prezenta in numar mai mic, afisand cateva mesaje de protest. De cealalta parte, suporterii rapidisti au primit 1.250 de bilete din partea clubului Steaua, cu pret unic 5 lei, insa au fost la stadion in numar mult mai amre, pana la 2.000 de persoane. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro