LIVETEXT Simona Halep - Sara Errani, in sferturi de finala la Stuttgart. Simona a castigat primul set cu 6-4

LIVETEXT Simona Halep - Sara Errani, in sferturi de finala la Stuttgart. Simona a castigat primul set cu 6-4

CTP critic la adresa Simonei Halep: "Fara nerv, a trait mai mult din greselile Sarei Errani" VIDEO Un punct senzational reusit de Halep in meciul cu Errani l-a lasat fara grai pe comentatorul italian VIDEO Rezumatul meciului cu Errani si cifrele care o fac unica pe Simona Totul despre Simona Halep: parinti, copilarie, scoala si tenis Cine e adversara Simonei: prietena cu Serena, experiente personale dificile Statistica partidei (sursa flashscore.ro) Desfasurarea livetext a meciulu Setul 1 1-0 pentru Simona Halep, care incepe meciul cu un joc confortabil pe propriul serviciu.

acum 111 luni (24 Apr 2015)

Simona Halep a invins-o pe Sara Errani (Italia, locul 15 WTA, 27 de ani) in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart, scor 6-4, 6-4. Se anunta o partida incendiara

Reactia Simonei dupa ce a fost amenintata cu moartea: "sunt oameni care se ocupa de el"

A fost o partida oarecum atipica, in care s-au consemnat nu mai putin de 16 breakuri din cele 20 de jocuri (la un moment dat au fost 11 breakuri la rand!).

N-a fost cea mai stralucita partida a Simonei Halep (21 de greseli nefortate, fata de cele 16 ale Sarei Errani), insa ea arata inca o data ca poate bate chiar si cand nu e in cea mai buna forma.

Romanca e prima calificata in semifinale si va juca sambata impotriva Carolinei Wozniacki, fost lider mondial al tenisului.

Tenismena din Constanta va trece de luni pe locul doi in clasamentul WTA pentru ca Maria Sarapova a pierdut inca din optimi. Simona are insa sansa de a pune si mai multe puncte intre ea si rusoaica, cu cat avanseaza in competitie.

Si mai precis: Simona Halep are acum 7755 de puncte "virtuale". Daca mai trece de un meci acumuleaza 7875 de puncte si daca se impune si in finala va strange 8040 de puncte. Sarapova va avea de luni 7525 de puncte si va cobori pe locul 3 WTA in orice situatie.

CTP critic la adresa Simonei Halep: "Fara nerv, a trait mai mult din greselile Sarei Errani"

VIDEO Un punct senzational reusit de Halep in meciul cu Errani l-a lasat fara grai pe comentatorul italian

VIDEO Rezumatul meciului cu Errani si cifrele care o fac unica pe Simona

Totul despre Simona Halep: parinti, copilarie, scoala si tenis

Cine e adversara Simonei: prietena cu Serena, experiente personale dificile

Statistica partidei (sursa flashscore.ro)

Desfasurarea livetext a m... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro