LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca a fost spulberata in primul set dupa o prestatie catastrofala

LIVETEXT Simona Halep la US Open: romanca a fost spulberata in primul set dupa o prestatie catastrofala

Daca la fotbal 3-0 e scor de neprezentare, atunci la tenis, aceasta infrangere suferita de Halep, 1-6, 3-6, cu Flavia Pennetta ar trebui sa fie considerata, de asemenea, una de neprezentare. CITESTE SI: *Simona Halep la US Open: americanii au explicat de ce romanca a fost batuta atat de clar de Flavia Pennetta *Simona Halep la US Open: Pennetta a dezvaluit cum a reusit sa faca din Halep o jucatoare de nerecunoscut *Simona Halep la US Open: o legenda a tenisului a ramas cu gura cascata dupa prestatia Simonei.

acum 71 luni (11 Sep 2015)

Daca la fotbal 3-0 e scor de neprezentare, atunci la tenis, aceasta infrangere suferita de Halep, 1-6, 3-6, cu Flavia Pennetta ar trebui sa fie considerata, de asemenea, una de neprezentare.

Dupa un inceput echilibrat, cu trei game-uri foarte lungi in care fiecare jucatoare si-a facut serviciul, cineva a "rapit-o" pe adevarata Simona Halep. Romanca a ratat o minge de break la 1-1, iar apoi senzatia a fost ca pe teren a aparut o sportiva deghizata in Simona Halep. Drept urmare, Pennetta a zburdat si a luat cinci game-uri la rand, rezolvand primul set in doar 28 de minute.

Setul doi a inceput la fel de prost pentru Simona, care si-a pierdut serviciul la 15. Constanteanca s-a distantat la 3-1, dar, din nou, a disparut din joc. Pennetta a luat, la fel ca in primul set, cinci game-uri consecutive, adjudecandu-si setul cu 6-3.

Mai mult, la un moment dat, italianca de 33 de ani, pentru a doua oara in semifinalele US Open, ajunsese la 15 puncte luate la rand in setul doi.

Halep a dat cu piciorul la o sansa uriasa impotriva unei adversare care nu si-a pierdut calmul in niciun moment.

Ajunsa in finala, Pennetta o va intalni pe Roberta Vinci (Italia, 43 WTA), care a realizat surpriza zilei la New York.

CITESTE SI:

*Simona Halep la US Open: americanii au explicat de ce romanca a fost batuta atat de clar de Flavia Pennetta

*Simona Halep la US Open: Pennetta a dezvaluit cum a reusit sa faca din Halep o jucatoare de nerecunoscut

*Simona Halep la US Open: o legenda a tenisului a ramas cu gura cascata dupa prestatia Simonei. O analiza acida

*Simona Halep la US Open: cifre de groaza pentru Halep in meciul cu Pennetta. Halep a fost condusa cu 15-40 pe serviciul ei si a pierdut game-ul la 30.

*5-3 Pennetta: Game luat la zero de italianca. Italianca a realizat un break la zero si a castigat ultimele 11 puncte ale meciului.

*3-3: Game alb luat de italianca. A fost condusa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro