LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinale la Stutgart, de la ora 14.30. Totul despre acest meci

LIVETEXT Simona Halep - Caroline Wozniacki, in semifinale la Stutgart, de la ora 14.30. Totul despre acest meci

Trei ore in cap a durat partida dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki, din semifinalele turneului de la Stuttgart. Ce a spus Halep dupa esecul cu Wozniacki Video: Doua schimburi de mingi intre Halep si Wozniacki cum rar mai vezi pe terenurile de tenis Totul despre Halep: parinti, copilarie, scoala si tenis Cat despre Wozniacki, ea va juca finala turneului de la Stuttgart contra invingatoarei din meciul Angelique Kerber - Madison Brengle. Atat de bine s-a aparat Wozniacki in fata Simonei Halep Livetext Setul al treilea, 6-2 pentru Wozniacki. Setul unu, 7-5 pentru Caroline Wozniacki 1-0 pentru Wozniacki dupa un prim joc foarte frumos, in care s-a ajuns de 5 ori la egalitate, iar danezei i-a iesit un lob. Avancronica meciului Simona Halep si Caroline Wozniaki se vor intalni de la ora 14.30 in semifinalele turneului de la Stuttgart.

acum 67 luni (25 Apr 2015)

Trei ore in cap a durat partida dintre Simona Halep si Caroline Wozniacki, din semifinalele turneului de la Stuttgart.

Daneza cu origini poloneze s-a impus, scor 7-5, 5-7, 6-2, dupa un meci in care a fost ca un zid pentru Simona Halep, alergand si returnand aproape fiecare minge.

In partea a doua, Halep a condus cu 3-0 si 4-2, dar s-a impus tot "in prelungiri" cu acelasi scor, 7-5.

In fine, in setul decisiv Simona Halep a parut epuizata sau macar cu doua nivele de energie mai putin decat Caroline Wozniacki. Chir si-asa, SImona a gasit puterea la 1-5 sa anuleze 3 mingi de meci, reusind si punctul anului in tenis (VIDEO) si chiar ar fi putut face 5-3.

Pentru Simona Halep, a fost a 5-a semifinala a anului 2015, dupa cele de la Shenzen, Dubai, Indian Wells si Miami, primele trei turnee soldandu-se si cu triumful final.

Gratie acestui parcurs senzational, Halep va ocupa de luni locul 2 WTA, devansand-o pe Maria Sarapova. Pentru ambele urmeaza turneul de la Madrid, cel care a fost castigat anul trecut de Sarapova dupa o finala cu Halep.

Ce a spus Halep dupa esecul cu Wozniacki

Video: Doua schimburi de mingi intre Halep si Wozniacki cum rar mai vezi pe terenurile de tenis

Totul despre Halep: parinti, copilarie, scoala si tenis

Cat despre Wozniacki, ea va juca finala turneului de la Stuttgart contra invingatoarei din meciul Angelique Kerber - Madison Brengle.

Atat de bine s-a aparat Wozniacki in fata Simonei Halep

Livetext

Setul al treilea, 6-2 pentru Wozniacki.

1-0 pentru Wozniacki, care a salvat 3 mingi de break.

1-1 Simona egaleaza cu un joc fara emotii la serviciu.

2-1 pentru Caroline Wozniacki.

3-1 pentru Wozniacki ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro