LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

LIVETEXT Oscar 2015: castigatorii si cele mai importante momente ale ceremoniei

Cea mai asteptata si fermecatoare ceremonie de la Hollywood este sansa perfecta pentru artiste sa straluceasca in cele mai frumoase rochii, accesorizate cu bijuterii de milioane de dolari, iar cele care au pasit pe covorul rosu al galei Oscar 2015 nu au inselat asteptarile. Actrita Julianne Moore, favorita pentru castigarea Oscarului 2015 FOTO Getty Images 02:01 Printre primele actrite nominalizate la Oscar 2015 care au pasit pe covorul rosu se numara Rosamund Pike, care concureaza la categoria Cea mai buna actrita in rol principal pentru interpretarea din "Gone Girl/ Fata disparuta", Marion Cotillard, nominalizata pentru prestatia din "Two Days, One Night, dar si Felicity Jones, care lupta pentru titlul de Cea mai buna actrita in rol secundar datorita jocului actoricesc din filmul biografic "The Theory of Everything/ Teoria intregului". Gazda Oscar 2015, actorul Neil Patrick Harris (dreapta), alaturi de sotul lui, David Burtka FOTO Getty Images 01:00 Actrita americana Patricia Arquette (46 de ani), nominalizata la Oscar 2015 pentru interpretarea din drama "Boyhood/ 12 ani de copilarie" si considerata marea favorita la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, si-a facut aparitia pe covorul rosu. Patricia Arquete este nominalizata la Oscar 2015 pentru rolul secundar din "Boyhood" FOTO Getty Images Inainte de ceremonia Oscar 2015, colegii de la "Click" au realizat un top al celor mai interesante detalii din istoria premiilor Oscar. De asemenea, peste 1.000 de ofiteri de politie asigura buna desfasurare a galei Oscar 2015, fiind cea mai mare mobilizare de forte de pana acum.

acum 87 luni (22 Feb 2015)

Premiile Oscar 2015: o gala previzibila

Gale premiilor Oscar 2015 a stat sub semnul previzibilitatii, dupa ce trofeele la cele mai importante categorii au mers exact la marii favoriti. Marele perdant a fost, fara indoiala, drama "Boyhood/ 12 ani de copilarie", filmata timp de 12 ani cu aceiasi actori, care a reusit sa traduca in victorie o singura nominalizare din totalul de sase, cea pentru Cea mai buna actrita in rol secundar (Patricia Arquette).

Britanicul Eddie Redmayne, in varsta de 33 de ani, a triumfat la categoria Cel mai bun actor in rol principal datorita interpretatii celebrului Stephen Hawking, omul care, in ciuda unui handicap fizic, a avut succes in domeniul fizicii.

Cea mai asteptata si fermecatoare ceremonie de la Hollywood este sansa perfecta pentru artiste sa straluceasca in cele mai frumoase rochii, accesorizate cu bijuterii de milioane de dolari, iar cele care au pasit pe covorul rosu al galei Oscar 2015 nu au inselat asteptarile. Castigatori si desfasuratorul galei

07:05 Premiul Oscar 2015 pentru Cel mai bun film este castigat de "Birdman/ Omul Pasare", in regia lui Alejandro G. Seara de exceptie pentru creatorii "Birdman", castigatori si la categoriile Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu original si Cea mai buna imagine.

06:55 Premiul Oscar 2015 pentru Cea mai buna actrita in rol principal este castigat de Julianne Moore, pentru interpretarea profunda a unei profesoare care se confrunta cu primele simptome ale maladiei Alzheimer, din drama "Still Alice". Oscar 2015: Julianne Moore: "Nu exista Cea mai buna actrita"

"Am citit o stire si am aflat ca un premiu Oscar te face sa traiesti cinci ani in plus, daca este adevarat, atunci chiar vreau sa multumesc Academiei pentru ca sotul meu este mai tanar decat mine", si-a inceput Moore discursul razand. "Nu exista Cea mai buna actrita si acest lucru este dovedit de interp... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro