LIVETEXT Halep la US Open: se joaca finala din sferturi. De ce Azarenka va fi o adversara teribila pentru Simona

Simona Halep a jucat cel mai bun meci de al ei la US Open 2015 si a fost rasplatita cu o victorie uriasa care o duce, in premiera, in semifinalele US Open. *Simona Halep a marturisit ca a avut un moment in care isi pierduse speranta: "Am crezut ca anul s-a terminat pentru mine" *Simona Halep stie unde face diferenta fata de celelalte jucatoare: "Parintii mi-au dat asta" *Simona Halep la US Open: romanca a fost criticata si luata la misto. Halep a ratat prima minge de break la deuce#1, dar a valorificat-o pe cea de la deuce#2. La fel a irosit o minge de break la deuce#1, insa a valorificat-o pe cea de la deuce#2. Apoi, la deuce#1, Azarenka a ratat o minge de game, la deuce#2 Halep a ratat mingea decisiva.

acum 57 luni (9 Sep 2015)

Simona Halep a jucat cel mai bun meci de al ei la US Open 2015 si a fost rasplatita cu o victorie uriasa care o duce, in premiera, in semifinalele US Open.

Dupa prestatia nesigura si plina de greseli cu Sabine Lisicki (Germania, 24 WTA), o versiune mult imbunatatita a Simonei a iesit pe teren in fata Victoriei Azarenka. Chiar daca si-a pierdut serviciul in chiar primul game, Halep a jucat aproape perfect, s-a distantat la 4-1 si a luat setul cu 6-3 in 42 de minute. Dubla campioana de la Wimbledon a condus cu 3-0 si 5-2 inainte de a lua setul cu 6-4.

Decisivul a inceput la fel de bine pentru Azarenka. Aceasta a condus cu 2-0, dar Halep s-a trezit la timp si nu i-a permis adversarei sa se distanteze intr-un moment crucial. La 2-1, a urmat o pauza lunga din cauza ploii, iar cand cele doua jucatoare au revenit pe teren, Azarenka isi schimbase echipamentul intr-unul roz.

Romanca a realizat break-ul decisiv la 3-3, apoi si-a pastrat serviciul in game-ul urmator, desi era condusa, la un moment dat, cu 0-30. S-a terminat 6-4 in decisiv dupa doua ore si 40 de minute de joc. Iata istoricul meciurilor:

*2010 (Marbella): Victorie Pennetta 6-4, 7-6

*2013 (Bastad): Victorie Penneta 4-6, 7-5, 2-0, abandon Halep

*2013 (US Open): Victorie Pennetta 6-2, 7-6

*2015 (Miami): Victorie Halep 6-3, 7-5

CITESTE SI:

*CTP, comentariu de exceptie dupa meciul Simonei Halep: "I-as pupa adidasii!"

*Simona Halep a marturisit ca a avut un moment in care isi pierduse speranta: "Am crezut ca anul s-a terminat pentru mine"

*Simona Halep stie unde face diferenta fata de celelalte jucatoare: "Parintii mi-au dat asta"

*Simona Halep la US Open: romanca a fost criticata si luata la misto. Ce i s-a reprosat la televiziunea americana

*Simona Halep la US Open: facem noapte alba alaturi d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro