LIVETEXT Halep la Miami: Simona are de furca cu Julia Georges, in turul 3 al turneului Premier Mandatory

LIVETEXT Halep la Miami: Simona are de furca cu Julia Georges, in turul 3 al turneului Premier Mandatory

2-1, break Halep - Constanteanca in varsta de 24 de ani a profitat de prima minge de break pe care a avut-o si a castigat pe serviciul nemtoaicei 1-1, game Halep - Simona egaleaza, dupa ce si-a fructificat serviciul la 0. 0-1, game Goerges - Jucatoarea din Germania castiga pe propriul serviciu primul game al acestui meci Simona Halep si sportiva slovaca Daniela Hantuchova, cu care romanca urma sa faca pereche la Miami Open, s-au retras din proba de dublu a turneului de categorie Premier Mandatory, din cauza unor probleme gastrointestinale suferite de jucatoarea din Constanta.

acum 50 luni (26 Mar 2016)

In faza urmatoare,Halep va evolua cu britanica Heather Watson, locul 69 WTA, care a depasit-o, tot sambata, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-3, pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 47 WTA. Halep si Watson s-au intalnit de doua ori pana in prezent si romanca s-a impus de fiecare data, cu scorul 4-6, 6-4, 6-2, in turul I al US Open din 2013 si cu scorul de 6-2, 6-4,in turul al doilea al turneului de la Roland Garos, din 2014, a relatat news.ro.

Calificarea in optimi este recompensata la Miami Open cu 67.590 de dolari si cu 120 de puncte WTA. Simona Halep este semifinalista la simplu, la editia precedenta a turneului de categorie Premier Mandatory gazduit de Crandon Park, avand de aparat 390 de puncte.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Goerges

VIDEO Punct fabulos reusit de Halep in meciul cu Goerges

CTP vorbeste despre legatura dintre Simona si antrenorul ei: Ce pereche minunata!

SETUL 2: Halep - Goerges 6-1

6-1, break Halep - Simona incheie meciul cu un break si se califica in optimile de finala ale turneului de la Miami, unde o va intalni pe britanica Heather Watson.

2-1, break Halep - Constanteanca in varsta de 24 de ani a profitat de prima minge de break pe care a avut-o si a castigat pe serviciul nemtoaicei

1-1, game Halep - Simona egaleaza, dupa ce si-a fructificat serviciul la 0.

SETUL 1: Halep - Goerges 6-4

6-4, game Halep - Romanca a materializat a doua sansa de set de care a beneficiat

5-4, game Goerges - Jucatoarea din Germania a intrerupt seria castigatoare a Simonei, care, insa, va servi pentru castigarea primului set.

2-3, break Halep - Simona revine in meci, dupa ce a intors de la 0-30 si a profitat de cateva erori nefortate ale Juliei Goerges.

0-2, break Go... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro