LIVETEXT Halep ataca finala de la Roland Garros prin Stuttgart: romanca joaca primul meci pe zgura, la simplu

LIVETEXT Halep ataca finala de la Roland Garros prin Stuttgart: romanca joaca primul meci pe zgura, la simplu

Simona Halep a spus, inaintea confruntarii cu Gabrine Muguruza, ca are nevoie de un meci pentru a se acomoda cu suprafata rosie, dupa terminarea sezonului de hard. Muguruza a reusit sa mai egaleze o singura data, la trei, dupa care a pierdut trei game-uri la rand, fiind invinsa, in premiera, de Simona Halep.

acum 95 luni (22 Apr 2015)

Simona Halep a spus, inaintea confruntarii cu Gabrine Muguruza, ca are nevoie de un meci pentru a se acomoda cu suprafata rosie, dupa terminarea sezonului de hard. Tocmai de aceea, ea jucase, inaintea debutului ei, la simplu, la Stuttgart, si un meci, la dublu, in Germania. N-a fost insa suficient pentru ca Simona Halep sa se obisnuiasca, din nou, cu zgura.

In doar 34 de minute, jucatoarea din Spania aproape ca nu i-a dat nicio sansa Simonei Halep. Muguruza si-a castigat serviciul, iar apoi a pierdut sase game-uri la rand, fiind, pur si simplu, spulberata de Simona Halep! La fel ca in primul set, Gabrine a inceput cu un break, iar apoi a condus cu 2-0. Halep insa a revenit furtunos, a luat trei game-uri la rand, si a distrus increderea recastigata de adversara ei. Muguruza a reusit sa mai egaleze o singura data, la trei, dupa care a pierdut trei game-uri la rand, fiind invinsa, in premiera, de Simona Halep.

Halep a devenit prima sfertfinalista a turneului de la Stuttgart, iar in urmatorul meci o va intalni pe invingatoarea duelului dintre Sara Errani (Italia, 15 WTA) si Zarine Diyas (Kazahstan, 32 WTA). Cu prima are un bilant de 1-1, in timp ce in confruntarile cu Diyas conduce cu 2-0. Prima declaratie a Simonei Halep dupa ce a trecut de Garbine Muguruza CTP: "Simona si-a luat zgura de pe cap, dar injuratorii ei nu se vor potoli" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro