LIVETEXT CSU Craiova - Steaua: 0-1. Rusescu transforma un penalti si ros-albastrii sunt la un pas de semifinalele Cupei

Prima repriza a fost dominata de ros-albastri, in vreme ce oltenii au echilibrat situatia in a partea secunda a jocului. 74 Viorel Ferfelea rateaza o ocazie mare de gol, trimitand mingea putin pe langa poarta stelista, de un de goalkeeperul ros-albastrilor iese neinspirat. 33 Mijlocasul Nicusor Stanciu rateaza o ocazie de gol, sutand parca insuficient de puternic pentru abilitatea de aparare a lui Cristian Balgradean. 27 Terenul seamana cu taramurile sud-americane, pe margine fiind confetti albastre, de la spectacolul dinaintea loviturii de start, in onoarea ultimului meci de pe arena craioveana. 9 Meciul aduce in atentie un aspect interesant: banderola de capitan a ros-albastrilor e purtata de mijlocasul Andrei Prepelita, care a evoluat la Universitatea Craiova, in vreme ce la gazde este capitan un fost stelist, argentinianul Pablo Brandan.

acum 115 luni (4 Dec 2014)

Prima repriza a fost dominata de ros-albastri, in vreme ce oltenii au echilibrat situatia in a partea secunda a jocului. Singurul gol al meciului a purtat semnatura atacantului Raul Rusescu (68), dintr-un penalti transformat, obtinut de fundasul Cornel Rapa.

Cupa Romaniei a ajuns in faza semifinalelor, care se vor disputa in perioada 4 martie - 1 aprilie 2015.

Min. 90+2 Iasmin Latovlevici acuza dureri care par inexistente, incercand sa traga de timp.

Min. Arbitrul arata patru minute de prelungiri.

Min.

Min.

Min.

Min.

Min. 80 Steaua e la 10 minute distanta de o calificare in semifinalele Cupei Romaniei, CSU Craiova mai are timp sa egaleze si sa impinga meciul in prelungiri.

Min. 78 Ultima schimbare facuta de campioana Romaniei: iese atacantul Raul Rusescu, intra mijlocasul Adi Popa.

Min. 76 Steaua slabeste ritmul, dat fiind avantajul de pe tabela.

Min. 74 Viorel Ferfelea rateaza o ocazie mare de gol, trimitand mingea putin pe langa poarta stelista, de un de goalkeeperul ros-albastrilor iese neinspirat.

Min.

Min. 70 Se preconizeaza o serie de atacuri asupra portii aparate de stelistul Valentin Cojocaru.

Min. Raul Rusescu e delegat sa execute lovitura de la 11 metri si o face foarte bine.

Min.

Min.

Min. 62 Lovitura de la margine pentru olteni, insa apararea stelista indeparteaza repede mingea din zona periculoasa. Schimbare in linia de mijloc a stelistilor: iese Ionut Neagu, intra Lucian Sanmartean.

Min. 60 Tha'er Bawab isi confirma rolul de cel mai in forma jucator al oltenilor, fiind autorul celei mai mari ocazii a Craiovei, printr-o minge trimise putin pe deasupra portii.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro