LIVETEXT Apocalipsa fotbalului romanesc poate veni la ora 12.30: azi se da verdictul in cazul dezafilierii Craiovei

LIVETEXT Apocalipsa fotbalului romanesc poate veni la ora 12.30: azi se da verdictul in cazul dezafilierii Craiovei

UPDATE 14.24 - Surse judiciare sustin ca, daca va merge in civil cu acest proces, Mititelu va avea de alergat ani la rand prin salile de judecata. Aceasta instanta a cerut ca, dupa dezafilierea abuziva a Universitatii Craiova din liga a doua la 20 iulie 2011, fostul patron al "juvetilor", Adrian Mititelu, sa primeasca despagubiri de 220 de milioane de euro din partea Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

acum 65 luni (15 Jun 2017)

UPDATE 14.24 - Surse judiciare sustin ca, daca va merge in civil cu acest proces, Mititelu va avea de alergat ani la rand prin salile de judecata. ------------------UPDATE 14.22 - Dumitru Dragomir: "N-am avut emotii pentru ca sunt nevinovat si stiam ca nu pot sa merg la inchisoare, daca sunt nevinovat".-----------------UPDATE 14.08 - "O decizie care ne lasa fara cuvinte", a spus Mircea Moise, avocatul lui Adrian Mititelu, potrivit prosport.ro.-----------------UPDATE 14.05 - Verdictul de astazi e definitiv. Totusi, pe langa continuarea cazului in civil, Mititelu are si varianta de a merge la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Acolo insa, poate reclama doar existenta unor vicii de procedura la Curtea de Apel Bucuresti.------------------UPDATE 14.03 - A fost anulat prejudiciul care ar fi putut "ingropa" fotbalul romanesc. Vorbim despre suma de 220 de milioane de euro pe care miza Adrian Mititelu. In schimb, toate partile civile vor achita cate 2.000 de lei.------------------UPDATE 14.00: Daca vor dori sa mearga in civil, Craiova si Mititelu trebuie sa faca demersurile necesare in 30 de zile.------------------UPDATE 13.58: Potrivit Digi Sport, instanta a decis pastrarea sechestrului instituit asupra bunurilor lui Sandu, Dragomir si LPF, pentru un eventual proces in civil, pe care sa-l intenteze Adrian Mititelu. -----------------UPDATE 13.52 - Federatia Romana de Fotbal si Liga Profesionista de Fotbal au fost achitate la randul lor.----------------UPDATE 13.48 - Primul verdict: Mircea Sandu, achitat pentru abuz in serviciu!

Aceasta instanta a cerut ca, dupa dezafilierea abuziva a Universitatii Craiova din liga a doua la 20 iulie 2011, fostul patron al "juvetilor", Adrian Mititelu, sa primeasca despagubiri de 220 de milioane de euro din partea Federatiei Romane de Fotbal (FRF).

Mai mult, fostii conducatori ai fotbalului romanesc, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, au fost condamnati la cate trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, dupa ce procurorii ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro