LIVETEXT Alexandra Dulgheru vs. Caroline Wozniacki, in finala de la Kuala Lumpur

LIVETEXT Alexandra Dulgheru vs. Caroline Wozniacki, in finala de la Kuala Lumpur

Caroline Wozniacki: 1-2 Setul III (castigat de Caroline Wozniacki) 1-6: Daneza iese invingatoare din meci.1-5: In ciuda crizei de forma fizica din setul trei, Alexandra reuseste sa castige primul sau game.0-5: Caroline e la un pas de castigarea setului si meciului.0-4: Alexandra scoate o minge foarte bine, dar nu pare sa mai faca fata ritmului in setul decisiv.0-3: Caroline consolideaza breakul obtinut, in vreme ce Alexandra pare epuizata fizic.0-2: Daneza avanseaza.

acum 108 luni (8 Mar 2015)

Ultimul act de la Kuala Lumpur a durat o ora si 50 de minute. Pentru prezenta sa in finala, Alexandra Dulgheru a primit 180 de puncte WTA si un cec in valoare de 21.400 de dolari, in vreme ce Caroline Wozniacki a adunat 280 de puncte WTA si 43.000 de dolari.

Bilantul intalnirilor dintre cele doua jucatoare ilustreaza trei meciuri, toate castigate de Caroline Wozniacki, celelalte datand din anul curent, la Roland Garros si la Doha (unde romanca a abandonat). Caroline Wozniacki: 1-2

Setul III (castigat de Caroline Wozniacki) 1-6: Daneza iese invingatoare din meci.1-5: In ciuda crizei de forma fizica din setul trei, Alexandra reuseste sa castige primul sau game.0-5: Caroline e la un pas de castigarea setului si meciului.0-4: Alexandra scoate o minge foarte bine, dar nu pare sa mai faca fata ritmului in setul decisiv.0-3: Caroline consolideaza breakul obtinut, in vreme ce Alexandra pare epuizata fizic.0-2: Daneza avanseaza.

Setul II (castigat de Caroline Wozniacki) 2-6: Daneza egaleaza, dupa un set in care a dominat. 2-5: Caroline e la un pas distanta de castigarea setului doi si egalarea scorului general. 2-4: Joc castigat de romanca, aceasta reducand din diferenta. 0-2: Daneza profita de avantajul moral, iar romanca nu pune probleme.

Setul I (castigat de Alexandra Dulgheru) 6-4: Conationala noastra isi adjudeca primul set, pe propriul serviciu. 4-4: Dupa trei game-uri consecutive castigate de adversara, Alexandra reuseste sa echilibreze scorul. 2-1: Meciul a reinceput de la minge de break pentru Alexandra, care preia conducerea pe serviciul adversarei. 1-1: Alexandra nu se lasa coplesita si egaleaza pe propriul serviciu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro