LIVESCORE Halep-Zheng, in semifinale la Shenzen. Romanca mai are un singur hop pana la finala turneului asiatic

LIVESCORE Halep-Zheng, in semifinale la Shenzen. Romanca mai are un singur hop pana la finala turneului asiatic

S-a terminat 6-2, 6-3 pentru Halep, dupa o ora si 27 de minute de joc, insa, in finala, se profileaza un meci extrem de greu impotriva Petrei Kvitova (locul 4 WTA), daca cehoaica se va califica in ultimul act la Shenzen.

acum 90 luni (9 Jan 2015)

"Sunt foarte mandra de mine pentru ca am un inceput bun de an. Ma bucur ca publicul e alaturi de mine, il astept si maine sa ma sustina la meciul din finala.

Adversar surpriza pentru Simona Halep in finala turneului de la Shenzhen

Simona i-a cucerit ireversibil pe asiatici! Spectatorii prezenti la semifinala cu Zheng nu au fost suparati din cauza ca jucatoarea lor a fost invinsa de Halep, ba mai mult, s-au bucurat la finalul partidei pentru succesul romancei.

Chiar daca a avut ezitari in confruntarea din semifinale, Halep a fortat pe pe alocuri, suficient pentru a-si destabiliza adversara si a se impune la final in minumum de seturi. Principalele probleme ale romancei au fost dublele greseli comise din cauza lipsei de luciditate la servire si mingile returnate, care nu au gasit de multe ori terenul advers.

S-a terminat 6-2, 6-3 pentru Halep, dupa o ora si 27 de minute de joc, insa, in finala, se profileaza un meci extrem de greu impotriva Petrei Kvitova (locul 4 WTA), daca cehoaica se va califica in ultimul act la Shenzen. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro