LIVE VIDEO+TEXT Simona Halep - Caroline Garcia acum. Finala WTA Beijing. Sportiva noastra poate castiga turneul Premier Mandatory

Simona Halep repeta serviciul doi foarte puternic si riscant si reuseste sa castige game-ul. UPDATE 11.48: Caroline Garcia revine cu break si apoi isi castiga, extrem de agresiva, propriul serviciu si conduce cu 2-1.

acum 68 luni (8 Oct 2017)

UPDATE 12.24: Simona a parut in acest set mai putin concentrata decat in meciul cu Ostapenko, chiar daca a jucat in aceeasi maniera. 6-4 pentru Caroline Garcia si 1-0 la seturi. Tatal si antrenorul ei i-a spus sa faca ceea ce facea deja. Simona Halep repeta serviciul doi foarte puternic si riscant si reuseste sa castige game-ul. Garcia redevine foarte sigura pe serviciu, apoi intra in subtititati cu Halep si castiga greu.

UPDATE 12.08 Simona Halep face un lucru nou: serveste cu serviciul doi mai puternic si riscant decat de obicei. Risca si reuseste, impunandu-se pe propriul serviciu. Apoi mai incearca si sa-i dea mingea puternic, acolo unde nu este.

UPDATE 11.57: Fiecare jucatoare si-a castigat game-ul si este 3-2 pentru Garcia. Halep pare dispusa sa stea mai mult in schimburi si sa astepte greseala adversarei, dar lui Caroline deocamdata ii intra decisivele in serie.

UPDATE 11.48: Caroline Garcia revine cu break si apoi isi castiga, extrem de agresiva, propriul serviciu si conduce cu 2-1. Se remarca serviciul simplificat de tip Sorana Carstea, extrem de puternic, care o deranjeaza pe Simona Halep si o face sa greseasca.

UPDATE 11.43: Simona Halep obtine primul break in fata frantuzoaicei, incepand in forta.

Inca din semifinala, dupa ce a invins-o pe Jelena Ostapenko, Simona Halep a devenit de facto numarul 1 mondial.

In fata frantuzoaicei Caroline Garcia (locul 15 mondial), Halep poate sa se distanteze in clasament, obtinand noi puncte importante care sa-i consolideze prima pozitie. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro