LIVE VIDEO. Putin sustine JOI traditionala conferinta anuala de sfarsit de an, pe fondul devalorizarii rapide a rublei

UPDATE 15:21 Vladimir Putin a declarat, spre surpinderea tuturor stiut fiind faptul ca este extrem de discret cu viata personala, ca este "indragostit", "Un prieten european, un mare lider, m-a intrebat anul trecut", a povestit liderul de la Kremlin, dupa care a redat dialogul. Vladimir Putin a apreciat ca masurile luate de Guvern si de Banca centrala in fata crizei sunt "adecvate", relateaza AFP, preluat de Mediafax. *** Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, sustine joi cea de-a zecea sa conferinta de sfarsit de an, pe fondul adancirii crizei economice in Rusia si a situatiei tensionate din cauza crizei din Ucraina, relateaza BBC, preluat de Medifax.

acum 89 luni (18 Dec 2014)

Presedintele rus a raspuns joi la 53 de intrebari, respectiv cu una mai mult decat in 2013. Conferinta a durat trei ore si zece minute, fata de patru ore si cinci minute anul trecut. Intrebarile au fost adresate de 38 de jurnalisti, dintre care 30 rusi si opt straini. De curand, am semnat noi contracte, care permit continuarea cooperarii cu Iranul", a adaugat Putin.

UPDATE 16:27 Vladimir Putin s msi spus ca in Rusia nu pot avea loc "revolutii de palat" pentru ca in aceasta tara nu exista palate. "In ceea ce priveste revolutiile de palat, stati linistiti: noi nu avem palate, prin urmare, nu pot avea loc lovituri de stat de acest tip. Si este vorba aici de un factor important al stabilitatii statului nostru".

Totusi, a adaugat el, nu acest factor este cel care determina stabilitatea tarii, ci sustinerea manifestata de poporul rus pentru politica nationala. "Cred ca nu veti contesta faptul ca aceasta sustinere exista in ceea ce priveste axele principale ale politicii noastre externe si interne, deoarece oamenii sunt constienti ca noi, inclusiv eu, actionam in interesul majoritatii zdrobitoare a cetatenilor rusi", a conchis Vladimir Putin.

UPDATE 15:21 Vladimir Putin a declarat, spre surpinderea tuturor stiut fiind faptul ca este extrem de discret cu viata personala, ca este "indragostit", "Un prieten european, un mare lider, m-a intrebat anul trecut", a povestit liderul de la Kremlin, dupa care a redat dialogul.

In aprilie 2013, Putin a anuntat public ca a divortat de sotia sa Liudmila, dupa un mariaj de 30 de ani. Subiectul este tabu pentru presa rusa, care sustine totusi ca Putin are o relatie cu fosta campioana olimpica la gimnastica ritmica si directoare a unui important grup mediatic pro-Kremlin, Alina Kabaeva.

CITESTE SI Fetele lui Putin

UPDATE 12:56 Vladimir Putin: Extinderea NATO spre est este comparabila cu ridicarea unui nou Zid al Berlinului. Au continuat sa construiasca noi ziduri, in pofida tuturor inte... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro