Live Text. Williams - Niculescu: sambata, la Indian Wells 2015. La ce ora incepe meciul si de ce se va scrie istorie

Monica Niculescu, 68 WTA, a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, cu scorul de 7-5, 7-5, dupa un meci eroic, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells. Serena Williams a avut nevoie de mai bine de doua ore de joc pentru a se impune, dupa ce a fost impinsa la limitele sale de catre Monica Niculescu. Publicul a cerut spectacol la revenirea istorica a Serenei Williams pe hard-ul de la Indian Wells si a avut parte de spectacol, dupa meciul facut de romanca. Meciul dintre Williams si Niculescu, de la Indian Wells 2015, se va disputa de la ora locala 19.00 (vineri), respectiv 04.00 (ora Romaniei, sambata). Ce loc ocupa Halep, pe hard-ul american Williams vs Niculescu Fost numar 24 WTA si detinatoare a doua titluri, Monica Niculescu va intalni, la 27 de ani, cea mai puternica adversara a sa din intreaga cariera.

acum 108 luni (12 Mar 2015)

Monica Niculescu, 68 WTA, a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, cu scorul de 7-5, 7-5, dupa un meci eroic, in turul al doilea al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells.

Serena Williams a avut nevoie de mai bine de doua ore de joc pentru a se impune, dupa ce a fost impinsa la limitele sale de catre Monica Niculescu. Publicul a cerut spectacol la revenirea istorica a Serenei Williams pe hard-ul de la Indian Wells si a avut parte de spectacol, dupa meciul facut de romanca. Prima reactie a romancei

Nu de putine ori Monica a fost aplaudata la scena deschisa, in timp ce Williams parea ca-si pierde cumpatul, dezamagita de jocul sau. Cu toate ca nu a facut cel mai bun meci al sau, Serena si-a aratat din nou clasa si s-a impus, chiar si intr-o zi mai proasta. Cu nimic mai prejos a fost si Monica, ea evoluand ca o jucatoare de top 10.

Romanca a avut un prim set impresionant, reusind sa se desprinda la 2-0, dupa un break chiar in debutul meciului. A repetat acelasi lucru (break, plus game) si la scorul de 5-3, dupa care liderul mondial a reusit o revenire spectaculoasa si a incheiat la 7-5. Setul al doilea a fost mult mai echilibrat, iar romanca a servit de doua ori pentru a ramane in meci.

In turul urmator, Serena Williams o va intalni pe Zarina Dyias (cap de serie 28, Kazakhstan).

Live Text Williams - Niculescu: 7-5, 7-5

Cum a aratat ultimul game: 15-0, 30-0, 30-15, 40-15, 40-30 (minge de meci salvata), game Williams. In ciuda jocului sau destul de chinuit, americanca are 40 de lovituri castigatoare, inregistrate in acest meci.

6-5: Game, Williams. Romanca a salvat doua mingi de meci si a ramas in joc. Este clar ca mingile lungi, trimise de Monica, o dezechilibreaza pe Serena.

Game-ul este unul foarte strans, la fel ca tot jocul de pana acum. Niculescu a salvat o minge de meci. Publicul are parte de spectacol absolut la revenirea Serenei la Wells.

Romanca a avut un al doile... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro