LIVE TEXT Ungaria - Romania: 0-0. Pericol la poarta lui Tarausanu! Duel strans la Budapesta

Vezi AICI Clasamentul grupei F după meciurile din etapa a 7-a --- LIVE TEXT Ungaria - Romania: 0-0 Min 90+2: FINAL DE MECI. Budescu a construit o fază de atac, mingea a ajuns la Keșeru, care a șutat prost de la 18 metri de poartă. Min 82: Ungaria nu a mai avut de mult timp o fază de atac, insă tricolorii, pe de altă parte, se joacă cu ocaziile pe care le au. Min 36: Szalai prinde un șut incredibil de la 20 de metri, dar Tătărușanu agață cu varful mănușii mingea și salvează Romania! Szalai nu mai este atacantul de top de altădată, iar rolul său de jucător periculos in fața porții pare să fi fost preluat de Nikolić. După ce in turul de la București, cele două formații au remizat, scor 1-1 (Rusescu 45 - Dzsudzsak 82), returul de la Budapesta ar putea fi chiar și mai strans. Antrenor: Anghel Iordănescu Cea mai mare și mai dezbătută absență din lotul Romaniei este cea a lui Ciprian Marica, fostul căpitan al tricolorilor și de multe ori omul meciului nefiind convocat după ce a absentat de pe teren mai multe luni de zile din cauza unei accidentări. De cealaltă parte, Dzsudzsak va avea un meci foarte dificil, in condițiile in care se află tot la un galben de suspendare, iar intreaga națională maghiară depinde de el.

acum 83 luni (4 Sep 2015)

Romania a remizat cu Ungaria, scor 0-0, la Budapesta, in etapa a 7-a a preliminariilor Euro 2016. Tricolorii au caștigat un punct, insă au pierdut primul loc in grupa F, fiind surclasați de Irlanda de Nord.

Vezi AICI Clasamentul grupei F după meciurile din etapa a 7-a

---

LIVE TEXT Ungaria - Romania: 0-0

Min 90+2: FINAL DE MECI.

Min 90+1: Hoban este la pămant, după ce Szalai l-a călcat intenționat in timp ce Brych era cu spatele.

Min 90: Se anunță 2 minute de prelungiri. Se anunță prin stație ca suporterii romani să părăsească stadionul abia după 20 de minute, in scopul siguranței loc, pentru a nu fi atacați de ultrașii maghiari.

Min 88: SCHIMBARE, Romania: Maxim ii ia locul lui Torje. Iodănescu și-a schimbate astfel ambii jucători de pe extreme.

Min 87: Ungurii mai fac o schimbare. Romania trebuie să speculeze pe acest final de meci, iar jucători ca Budescu sau Keșeru ar putea da lovitura.

Min 85: OCAZIE, ratată de Keșeru. Budescu a construit o fază de atac, mingea a ajuns la Keșeru, care a șutat prost de la 18 metri de poartă.

Min 84: Supoterii romani iși fac simțită prezenți pe finalul de meci, ei reușind să acopere zgomotele produse cei 20.000 de fani maghiari.

Min 82: Ungaria nu a mai avut de mult timp o fază de atac, insă tricolorii, pe de altă parte, se joacă cu ocaziile pe care le au.

Min 80: Torje ratează OCAZIA reprizei, după ce Kiraly scoate mingea trimisă de roman.

Min 78: SCHIMBARE, Romania: Constantin Budescu debutează la națională!

Min 77: S-a intrat deja in ultimul sfert de oră al timpului regulamentar de joc.

Min 75: Ungaria pare să tragă de timp. Irlanda de Nord conduce in meciul cu Feroe, iar in acest moment Romania cade pe locul doi in grupă. Introducerea sa pe teren nu a fost de bun augur, el reușind să primească un galben incă după primele 4 minute de jo... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro