Live Text Trencin - Steaua: ora 21.30 in Liga Campionilor, turul al doilea preliminar

Steaua s-a impus cu scorul de 2-0, la Zilina, in fața echipei AS Trencin, in prima manșă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor. Golurile steliștilor au fost marcate de Stanciu (min 63), din lovitură liberă și de Hamroun (min 70) după un atac susținut de linia mediană, in urma unei centrări a lui Adi Popa. ---- Live Text Trencin - Steaua: 0-2 (turul al doilea preliminar, Liga Campionilor) Min 90+2: FINAL DE MECI. Se simte clasa atacantului adus de la CFR Cluj, insă acesta are nevoie de mai mult timp pentru a se adapta, avand in vedere că este la Steaua abia de cateva zile. Meciul de marți este primul din dubla manșă pe care o vor disputa cele două, iar un rezultat de egalitate ar putea fi luat in considerare de Rădoi.

acum 83 luni (14 Jul 2015)

Steaua s-a impus cu scorul de 2-0, la Zilina, in fața echipei AS Trencin, in prima manșă a turului al doilea preliminar din Liga Campionilor.

Golurile steliștilor au fost marcate de Stanciu (min 63), din lovitură liberă și de Hamroun (min 70) după un atac susținut de linia mediană, in urma unei centrări a lui Adi Popa.

Echipa folosită de Steaua: Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela, Guilherme - Muniru, Breeveld (Tahar '81) - A.

----

Live Text Trencin - Steaua: 0-2 (turul al doilea preliminar, Liga Campionilor)

Min 90+2: FINAL DE MECI.

Min 83: Ultimele minute au fost marcate de schimbări, atat la Steaua, cat și la Trencin, două cartonașe galbene.

Min 80: Partida se indreaptă spre o victorie clară a Stelei, cu toate că primele aproape 60 de minute roș-albaștrii au avut probleme destul de mari.

Min 75: Meciul s-a schimbat radical, atacurile slovacilor pierzandu-se la marginea careului stelist, in timp ce roș-albaștrii au posesia.

Min 70: GOOOL, STEAUA.

Min 63: GOOOL, STEAUA.

Min 58: Atacurile Stelei sunt destul de slabe, iar elevii lui Rădoi nu dau semne că ar putea schimba ceva in plan ofensiv. Trencin este echipa care reușește să ducă mingea pană la careul advers, cu toate că slovacilor pare să le lipsească omul de gol.

Min 55: Meciul decurge in favoarea gazdelor, care sunt mai incisive, iar scorul de 0-0 avantajează Trencin.

Min 53: Varela este la pămant, după un fault destul de urat asupra sa. Rădoi trebuie să producă schimbări majore de tactică, altfel riscă să incheie dezastruos meciul său de debut in cupele europene. Prima repriză trage mari semnale de alarmă pentru echipa lui Rădoi.

Min 43: Portarul slovacilor șomează de minute bune. Trencin a arătat că poate profita de momentele de slăbiciune ale campioanei Romaniei. Echipa lui Rădoi este in corzi de 2 minute, iar Guilherme a scos o minge ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro