LIVE TEXT. Simona Halep joaca ACUM pentru calificarea in turul 3 la US open. Halep conduce cu 1-0 la seturi

Meciul dintre Simona Halep si Lucie Safarova este singurul care se va desfasura la US Open, de la ora 18:00, restul fiind amanate din cauza ploii. Sportiva de 24 de ani s-a impus clar, 6-0, 6-2, in fata lui Kirsten Flipkens, in mai putin de o ora de joc. Simona pare deranjata de faptul ca adversara ei este o jucatoare de mana stanga, dar isi procura si ea doua sanse de break, fructificand-o tot pe a doua. Simona isi forteaza adversara sa greseasca si joaca din nou la un nivel ridicat, care ii aduce o noua sansa de break, anulata de o minge trimisa in fileu.

acum 73 luni (1 Sep 2016)

Meciul dintre Simona Halep si Lucie Safarova este singurul care se va desfasura la US Open, de la ora 18:00, restul fiind amanate din cauza ploii.

Romanca de pe locul 5 WTA si cap de serie numarul 5, va evolua, in fata Luciei Safarova, din Cehia, locul 44 WTA, in turul al doilea al US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Simona Halep a debutat in stil de mare campioana la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Sportiva de 24 de ani s-a impus clar, 6-0, 6-2, in fata lui Kirsten Flipkens, in mai putin de o ora de joc.

Scorul intalnirilor directe dintre Halep si Safarova este de 3-1 pentru romanca. Jucatoarea din Cehia a castigat in 2011, prima lor partida, cu 6-2, 6-4, in turul al doilea al turneului de la Toronto.

Halep s-a impus in semifinale la Nurnberg, in 2013, cu 6-3, 0-6, 6-2, in turul al treilea la Indian Wells, cu 6-2, 4-6, 6-4, si in optimi la Cincinnati, cu 6-4, 7-5, ultimele doua meciuri avand loc in 2014.

"O stiu destul de bine pe Safarova. Am jucat de multe ori si astept un meci foarte greu.

Halep - Safarova 6-3, 2-2. Lucie are in sfarsit parte de un game mai simplu pe propriul serviciu si ajunge repede la 40-0.

Halep - Safarova 6-3, 2-1. O noua minge trimisa in fileu de Lucie o aduce pentru prima oara in avantaj pe Halep in acest set secund.

Halep - Safarova 6-3, 1-1. Simona pare deranjata de faptul ca adversara ei este o jucatoare de mana stanga, dar isi procura si ea doua sanse de break, fructificand-o tot pe a doua.

Halep - Safarova 6-3, 0-1. Lucie incepe bine actul secund si profita de doua sanse consecutive de break, fructificand-o pe cea de-a doua.

Halep - Safarova 1-0 la seturi!!!

Halep - Safarova 6-3. Simona ajunge repede la 40-0 si incheie setul cu o lovitura superba, un backhand in lung de linie.

Halep - Safarova 5-3. Urmeaza inca un raliu superb, in care Halep se apara perfect si trece in avantaj, 30-15.

Halep... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro