LIVE TEXT: Simona Halep a fost eliminata in turul secund la Roma

Parcursul Simonei Halep la turneul "Premier 5" de la Roma a durat o ora si 57 de minute, jucatoarea nascuta la Constanta fiind eliminata in turul doi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 4-6, 6-3. Primul set a fost castigat de Gavrilova cu 6-3 apoi Halep a egalat inextremis situatia la general cu set castigat 6-4 iar apoi ploaia a intrerupt partida mai bine de o ora. Meciul: Simona Halep-Daria Gavrilova poate fi urmarit in format LIVE TEXT pe www.romanialibera.ro Simona Halep si Daria Gavrilova joaca la aceasta ora pentru un loc in optimi la Roma!

acum 55 luni (11 May 2016)

Parcursul Simonei Halep la turneul "Premier 5" de la Roma a durat o ora si 57 de minute, jucatoarea nascuta la Constanta fiind eliminata in turul doi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 4-6, 6-3. Atitudinea pasiva din unele momente a contat enorm in economia partidei, mai ales in fata unui izvor nesecat de energie cum este Gavrilova (22 de ani, 32 WTA).

Primul set a fost castigat de Gavrilova cu 6-3 apoi Halep a egalat inextremis situatia la general cu set castigat 6-4 iar apoi ploaia a intrerupt partida mai bine de o ora.

Pauza se pare ca nu a ajutat-o pe Simona care s-a inclinat in setul decisiv cu 3-6 si astefl paraseste competitia din Italia dupa o saptamana de vis la Madrid Mandatory. Gavrilova se impune dupa aproape doua ore de joc, o ora si 57 de minute, iar Halep este eliminata de la turneul la care a fost semifinalista anul trecut.

Simona si Daria s-au mai intalnit o singura data pana sa joace miercuri la Roma: Halep s-a impus la Indian Wells, in 2015, scor 2-6, 6-1, 6-2.

Meciul: Simona Halep-Daria Gavrilova poate fi urmarit in format LIVE TEXT pe www.romanialibera.ro

Simona Halep si Daria Gavrilova joaca la aceasta ora pentru un loc in optimi la Roma!

..............................................................................................................................

6-3 in setul decisiv pentru Gavrilova care o ELIMINA pe Simona Halep dupa: 6-3, 4-6, 6-3!!!

5-2 Break Gavrilova!

4-2 Game Gavrilova! Rusoaica isi face jocul din primul set si o domina pe Halep.

3-2 Break Gavrilova!

2-2 Game Gavrilova! Daria isi face cu greu serviciul si pare sa dea semne de oboseala.

1-2 Game Halep!

1-1 Game Gavrilova!

0-1 Game Halep! Gavrilova a inceput setul foarte prost pentru ea si a facut doua greseli nefortate.

A inceput setul decisiv!

Jucatoarele au revenit pe teren si in cateva minute va incepe meciul.

A inceput pl... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro