LIVE TEXT, ora 13.00: Simona Halep deschide balul la FED Cup, sub ochii lui Iohannis. Adversara e pe locul 67 WTA

LIVE TEXT, ora 13.00: Simona Halep deschide balul la FED Cup, sub ochii lui Iohannis. Adversara e pe locul 67 WTA

Dupa o ora si 10 minute de joc, Simona Halep a castigat meciul cu Espinosa si aduce primul punct Romaniei. Mesajul care l-a facut pe Iohannis sa plece dupa ea la vestiare Ion Tiriac a recunoscut ca se ocupa de Simona Halep Desfasurarea in format livetext a meciului Simona Halep - Soler Espinosa 40-40 in acest game.

acum 68 luni (7 Feb 2015)

Dupa o ora si 10 minute de joc, Simona Halep a castigat meciul cu Espinosa si aduce primul punct Romaniei.

Prima declaratie a Simonei Halep dupa victorie. Mesajul care l-a facut pe Iohannis sa plece dupa ea la vestiare

Ion Tiriac a recunoscut ca se ocupa de Simona Halep

Desfasurarea in format livetext a meciului Simona Halep - Soler Espinosa 40-40 in acest game. Simona Halep invinge cu 6-1. 30-0 pentru Simona. Se face 5-1 pentru Halep si Romania. Simona a servit cu 177 km pe ora 15-15. 4-1 pentru Halep 30-15 in game-ul patru. 40-30 pentru Halep. 3-1 pentru Romania Se joaca de 45 de minute. E 2-1 pentru Halep

Halep serveste bine. Halep face 2-0. Minge de game pentru Halep. 1-0 pentru Halep in setul doi. Halep serveste pentru primul set. 6-2 pentru Halep. 40-30 pentru Halep. Serveste Simona Halep. E 5-1 pentru Halep. Break Simona Halep. Scorul e 4-1 pentru Romania. Halep isi adjudeca game-ul patru. Game-ul trei incepe bine pentru Soler. E 2-1 pentru Halep si Romania. Simona incepe cu o dubla greseala. Halep face 2-0 Halep castiga prima minge. Halep egaleaza. Halep castiga primul game. Halep a castigat tragerea la sorti, dar a ales sa primeasca. A fost cantat tot imnul, iar apoi fetele au mers la loja presedintelui pentru a-l saluta.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in sala in care se va juca partida, iar venirea sa a fost salutata de oameni, care l-au ovationat. Iohannis are o loja special amenajata si e inconjurat de garzi. Langa el stau Gabi Szabo, ministrul Sportului, si George Cosac, presedintele Federatiei Romane de tenis.

FOTO Mediafax

Irina Begu a plans dupa ce a pierdut meciul cu Garbine Muguruza in FED Cup: Este mai greu cand joci pentru Romania ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro