Live Text Monica Niculescu - Timea Bacsinszky: 6-1, 1-0. Romanca face spectacol, domina numarul 15 mondial

Monica Niculescu, 48 WTA, a fost eliminată de Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 15, in optimile Wimbledon, după un meci dramatic, in care romanca a deținut controlul aproape jumătate de meci. Niculescu a fost foarte aproape de cea mai bună performanță la un grand slam, pană acum ea oprindu-se de două ori in optimi. Romanca va primi un premiu de 127.000 de lire sterline pentru evoluția la simplu și ar putea urca mai multe locuri in clasament după finalul turneului. ---- Live Text Monica Niculescu - Timea Bacsinszky: 6-1, 5-7, 2-6 2-6: Game, MECI, Bacsinszky. Transformare radicală a elvețiencei Niculescu vs Bacsinszky Monica Niculescu, 27 ani și Timea Bacsinszky, 26 ani, se vor duela pentru a șasea oară in cariera lor, romanca deținand recordul victoriilor, cu scorul de 4-1.

acum 99 luni (6 Jul 2015)

Monica Niculescu, 48 WTA, a fost eliminată de Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 15, in optimile Wimbledon, după un meci dramatic, in care romanca a deținut controlul aproape jumătate de meci.

Bacsinszky s-a impus cu scorul de 1-6, 7-5, 6-2, după aproximativ două ore și 10 minute de joc. Cu toate că al doilea set a inceput strans, romanca a deținut controlul pană la scorul de 3-3, cand lupta s-a transformat in una la break-uri.

Niculescu a fost foarte aproape de cea mai bună performanță la un grand slam, pană acum ea oprindu-se de două ori in optimi.

Romanca va primi un premiu de 127.000 de lire sterline pentru evoluția la simplu și ar putea urca mai multe locuri in clasament după finalul turneului.

----

Live Text Monica Niculescu - Timea Bacsinszky: 6-1, 5-7, 2-6

2-6: Game, MECI, Bacsinszky.

Bacsinszky servește pentru meci.

2-5: Game, Niculescu. Romanca reușește să-și caștige serviciul, ceea ce nu a mai făcut de la scorul de 2-2, din setul precedent. Intre timp romanca este avertizată pentru că ar fi primit indicații de la antrenor in timpul meciului, ceea ce nu a părut la TV.

1-5: Game, Bacsinszky.

Romanca continuă să țipe de fiecare dată cand greșește.

1-4: Break, Bacsinszky.

Niculescu este pur și simplu exasperată de unele greșeli.

Un lucru este clar, indiferent de soarta meciului, romanca nu luptat pană la ultima minge.

1-3: Break, Niculescu. Romanca reușește să intrerupă seria de game-uri a adversarei.

Soarta meciului s-a schimbat radical după setul al doilea.

0-3: Break, Bacsinszky.

0-2: Game, Bacsinszky.

0-1: Break, Bacsinszky. Este al treilea game consecutiv caștigat de elvețiancă, iar romanca pare să aibă probleme mari de tot in aceste momente, mai ales că a avut meciul in maini.

Incepe setul al treilea. Monica trebuie să dea totul, ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro