Live Text Miami 2015. Halep - Vaidisova: ora 17.00. Primul pas spre o semifinala cu Williams

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al treilea, al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Nicole Vaidisova, beneficiara a unui wild-card, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, la capatul unui meci intrerupt de ploaie. In turul al treilea, care va avea loc sambata si duminica, Simona o va intalni pe Camila Giorgi (cap de serie 30, Italia), care a trecut de Alison Van Uytvanck (115 WTA, Belgia), scor 6-3, 6-2. Simona Halep, cap de serie numarul 3, debuteaza, vineri, de la ora 17.00, in turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, acolo unde o va intalni pe Nicole Vaidisova. Ipoteza incredibila, dupa eliminarea rusoaicei Simona Halep a avut acces liber direct in turul al doilea, in timp ce Vaidisova, in primul tur, a castigat primul sau meci WTA de la retragerea sa din 2010. Halep (3 WTA) vs Vaidisova (328 WTA) Cele doua nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, insa jucatoarea din Cehia s-a retras din circuit intre 2010-2014, dupa ce cariera sa a cunoscut o decadere accentuata.

acum 71 luni (27 Mar 2015)

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al treilea, al turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a trecut de Nicole Vaidisova, beneficiara a unui wild-card, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, la capatul unui meci intrerupt de ploaie.

"A fost un meci dificil.

In turul al treilea, care va avea loc sambata si duminica, Simona o va intalni pe Camila Giorgi (cap de serie 30, Italia), care a trecut de Alison Van Uytvanck (115 WTA, Belgia), scor 6-3, 6-2.

Partida din turul cu Vaidisova a fost intrerupta de doua ori din cauza unei ploi de vara. Live Text Halep - Vaidisova: 6-4, 2-6, 6-1

6-1: Break, MECI, Halep.

5-1: Break, Vaidisova. Simona nu a putu inchide meciul, pe propriul serviciu, unul in care a ajuns la a 6-a dubla greseala.

5-0: Break, Halep. Simona se desprinde decisiv, de adversara sa, iar in acest moment meciul nu mai poate avea decat o singura castigatoare - Simona Halep.

4-0: Game, Halep.

Partida se joaca deja de o ora si jumatate, insa daca va decurge in aceeasi nota, ca in ultimele 3 game-uri, atunci se va incheia in curand.

3-0: Break, Halep.

2-0: Game, Halep.

1-0: Break, Halep.

A inceput setul al treilea. Vaidisova nu a aratat pana acum ca ar putea trece de Simona Halep, astfel ca este asteptata o revenire radicala a romancei in ultimul set. Nu este insa exclus sa asistam la o surpriza, mai ales ca a mai avut loc una, o data cu eliminarea prematura a Mariei Sarapova.

2-6: Break, SET, Vaidisova.

Simona serveste pentru a ramane in set.

2-5: Game, Vaidisova. Simona nu mai reuseste, de aceasta data, sa faca punctul pe serviciul adversarei.

2-4: Break, Vaidisova.

2-3: Re-break, Halep. Este important ca romanca sa nu mai faca erori nefortate, deoarece adversara sa nu a aratat pana acum ca i-ar putea pune mari probleme, asa cum s-a intamplat cu jucatoare ca Jankovic, Makarova sau chiar Woznia... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro