LIVE TEXT. Iohannis: Corlatean a fost trimis acasa, dar Ponta e cel ce trebuia sa demisioneze. Voi gasi un guvern PSD, dar sper ca nu va mai sta mult

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca Titus Corlatean a fost trimis acasa, dar daca era cineva care trebuia sa demisioneze, acela era Victor Ponta. Prezidentiabilul a explicat ca nu are incredere deloc in acest guvern care a impiedicat o multime de romani sa voteze si ca nu crede nici ca noul ministru de Externe, Teodor Melescanu, va rezolva ceva. Nu s-a intamplat nimic, pana cand nu a venit BEC sa spuna ca nu se pot inmulti sectiile de votare. "Cel mai mare pericol este sa iesim din sistemul democratic pe care il avem, Ponta este un pericol pentru Romania, nu spun gratuit aceste lucruri, si mai ales dupa primul tur, cand Ponta cheama alaturi pe Vadim Tudor, care ne spune ce pacat ca a fost arestat Adrian Nastase".

acum 67 luni (10 Nov 2014)

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca Titus Corlatean a fost trimis acasa, dar daca era cineva care trebuia sa demisioneze, acela era Victor Ponta. Prezidentiabilul a explicat ca nu are incredere deloc in acest guvern care a impiedicat o multime de romani sa voteze si ca nu crede nici ca noul ministru de Externe, Teodor Melescanu, va rezolva ceva.

"Nu am incredere deloc in acest Guvern, nu am incredere in Victor Ponta. Mii de oameni nu au putut sa voteze candidatul lor pe 2 noiembrie. Nu s-a intamplat nimic, pana cand nu a venit BEC sa spuna ca nu se pot inmulti sectiile de votare. De ce nu au putut sa vina cu ordonanta de urgenta?

"Cel mai mare pericol este sa iesim din sistemul democratic pe care il avem, Ponta este un pericol pentru Romania, nu spun gratuit aceste lucruri, si mai ales dupa primul tur, cand Ponta cheama alaturi pe Vadim Tudor, care ne spune ce pacat ca a fost arestat Adrian Nastase".

Candidatul ACL s-a referit si la legea amnistiei si gratierii, pe care foarte multi dintre politicieni si-o doresc si pe care coalitia de la guvernare a incercat s-o promoveze in ceea ce s-a numit "martea neagra". Aceasta lege nu are ce sa caute in Parlament", a declarat Iohannis. Domnul Anonescu este presedintele acestei comisii, si cred ca nu va vrea sa renunte la a fi presedintele Comisiei. In calitatea mea de presedinte voi putea sa vorbesc cu oricine.

"MINCIUNILE" privitoare la pensii

Klaus Iohannis a vorbit si despre cele campania lui Victor Ponta in legatura cu pensiile: "Sa stiti ca sunt DOUA MINCIUNI: Doar Ponta a marit pensiile si Iohannis vrea sa taie pensiile. Imaginati-va ce soc pe saracii oameni care au crezut ca este o instiintare oficiala de la Posta, ca li se va taia pensia.

Ar fi ceva destul de hazardat sa le promit eu pensionarilor, pentru ca nu presedintele creste sau scade salariile. Dar presedintele poate sa faca in asa fel incat Guvern... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro